Suzy Wengel er hjernen bag Sensekonceptet, en evidensbaseret tilgang til sundhed og vægttab, og hovedforfatter til 12 bøger med Sense-mad, herunder grundbogen Sense – slank med fornuft, der er oversat til 11 sprog. Hun er uddannet forskningslaborant og kombinerer ernæringsviden med sine personlige erfaringer fra en mangeårig kamp mod yoyovægt. Hendes nye mission er at vise, hvordan Sense-lignende principper kan
optimere effekten af vægttabsmedicin. Har senest skrevet GLP1-revolutionen.
 
Sense på Bogforum 2017
Suzy Wengel blev interviewet af Lene Beier om sit populære slanke-/livsstilskoncept Sense på Bogforum 2017.
TOP  ▲
Bøger af Suzy Wengel
GLP-1 revolutionen
Majken Brinkmann, Suzy Wengel
Vægttabsmedicin virker endnu bedre og giver et sundere og hurtigere vægttab Læs mere
Sense Express
Spis sundt med Sense – på ny rekorttid. Nu er manglende tid i en travl Læs mere
Sense for hele familien
Familiens spisevaner kan få taljemålet til at ekspandere hos både de voksne Læs mere
Syv dage med Sense
Ida Holm, Suzy Wengel
Ugeplanen er ment som et værktøj til dig, som gerne vil spise Sense. Køb Læs mere
Sense - Slank med fornuft
Slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed. Slut med at undgå Læs mere
Sense - slank med grøn mad
Med en ny grøn spisekassemodel og 100 opskrifter uden kød og fisk favner Læs mere
Spis dig uden om type 2-diabetes med Sense
Vægttab er et af de allerbedste redskaber, hvis man vil undgå eller udskyde Læs mere
Sense - Mad med hjerte og fornuft 2
Ida Holm, Suzy Wengel
Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig Læs mere
Sense - Mad med hjerte og fornuft 1
Mette Madsen, Suzy Wengel
Mad med hjerte og fornuft - 44 små og store retter, er den første i en Læs mere
To nemme uger med Sense
Jesper Wengel, Suzy Wengel
Sense er en livsstil med almindelig mad i fornuftige mængder til dig, der Læs mere
Sense - Mad med hjerte og fornuft 3
Ida Holm, Suzy Wengel
Denne tredje bog viser dig, hvor nemt det er at tænke grøntsager ind i alle Læs mere
Festlige retter med Sense
Laila Celikkol, Suzy Wengel
”Mad er fællesskab, nydelse og glæde …” 

Festlige retter med Sense Læs mere