Support


Har du problemer med www.politikensforlag.dk, så skriv til support@politikensforlag.dk.
 
Her er en hel masse spørgsmål og svar, som du måske kan bruge til noget. Er dit spørgsmål ikke besvaret her, eller har du bare en kommentar, så er du velkommen til skrive til: support@politikensforlag.dk.
 
Hvad er en e-bog?
En e-bog er en elektronisk bog, du kan læse på din computer, din e-bogslæser, din smartphone eller din tablet (iPad og lignende).

Hvad er en e-bogslæser?
En e-bogslæser er en enhed, der kan læse dine e-bøger optimalt. Det kan være en dedikeret eInk e-bogslæser (fx Kindle), som primært er lavet til at læse e-bøger på, eller det kan være en tablet (iPad eller lignende) eller sågar en smartphone (iPhone eller Samsung Galaxy eksempelvis).

Hvem producerer e-bøgerne og lydbøgerne?
Det gør forlaget. Derefter sender de ePub- og mp3-filerne til en distributør, og det er derfra du modtager et downloadlink til de e-bøger og lydbøger, du køber.

Beskyttelse
Uanset om e-bogen eller lydbogen leveres med eller uden kopibeskyttelse, så er der tale om ophavsretligt materiale, som ikke må videregives til andre.

At en e-bog eller lydbog er vandmærket betyder, at der et usynligt sted i bogen er indsat et ”stempel” indeholdende dit ordrenummer. Ved evt. misbrug kan dette benyttes til at identificere sælger og køber af bogen. Al kopiering, ud over til dit private brug og yderligere uretmæssig spredning er forbudt ifølge ophavsretsloven. Du er selv ansvarlig for at e-bøger og lydbøger ikke spredes videre til andre brugere. Hvis dine e-bøger og lydbøger kommer på afveje, og fx havner på en fildelingstjeneste, er det muligt at finde frem til dit ordrenummer og holde dig ansvarlig.

Vandmærket har ingen indflydelse på afspilning af lydbogen eller udprintning og læsning af e-bogen og tillader uden begrænsning at bogen kopieres til ejerens andre eksterne enheder (tablet, mobiltelefon osv).

Skal jeg have et program på min computer der kan læse e-bøgerne?
Vi henviser til brugs- og salgsbetingelser hos Politiken Books.

Hvordan lytter jeg bedst til lydbogen?
Vi henviser til brugs- og salgsbetingelser hos Politiken Books.
 
Hvordan overfører jeg e-bøger og lydbøger til andre enheder fx en e-bogslæser?
Vi henviser til brugs- og salgsbetingelser hos Politiken Books.