Supper & co.
Hør uddrag

Supper & co.

Kirsten Skaarup

Politikens Forlag
Supper er det nyeste inden for powerfood. Glem alt om juicer og juicing. Der er dømt supper! 

Og det er med god grund. Drikker man juice eller grøntsagssaft, snyder man nemlig sig selv for frugternes eller grøntsagernes fibre og andre gode indholdsstoffer, og blodsukkeret stiger derfor med rekordfart. Det er belastende for helbredet.

I en suppe får man alle næringsstoffer med, ikke mindst de værdifulde fibre. De nyeste undersøgelser viser, at fibre er nødvendige for en sund tarmflora. Og netop en sund tarmflora er afgørende for forebyggelsen af mange livsstilssygdomme.

I modsætning til juicer er supper ”rigtig” mad – og i Supper & co. er det mad med ekstraordinært mange næringsstoffer. Det er stoffer, der virker antiinflammatoriske, udrensende og opbyggende. Det er supper, der styrker immunforsvaret og tarmfloraen og forebygger en række sygdomme.

Supperne kan spises som et hurtigt mellemmåltid eller udgøre et hovedmåltid, og samtidig er supper slankemad. Endelig er supper noget af det hurtigste, man kan tilberede.

Supper & co. indeholder forslag til sunde supper fra morgenmad til frokost, fra hovedretter til desserter – og her er også små urteshots sprængfyldte med alt, hvad plantestofferne har at byde på af styrkende kraft . Til en del af supperne er der forslag til tilhørende brød, og et afsnit handler om alt dét, der giver suppen et ekstra pift : pestoer, drys, chips, urteolier etc. Alle opskrift er er uden animalske produkter.

Supper & co. har ideer til nye, spændende og lækre supper fra hele verden. Kirsten Skaarup har i mange år rejst over det meste af kloden på jagt eft er opskrift er til det danske køkken. Her er masser af nytænkning til hurtig, smuk og opbyggende mad, der smager fantastisk.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
ISBN: 9788740036220
Format: 173x240
Udk. 14. February 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: DasRotesRabbit
Fotograf: Sif Meincke
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Politiken, Kjeld Koplev
Super supper.  Kirstens Skaarups brug af krydderier et studie værd.
Ib By Heart
Jeg elskede dem alle, men min favorit er jordskokkesuppen på side 117. Derudover har Jan lavet; jordskokke chips – pesto – japansk nytårssuppe – thailandsk kokossuppe etc. Alle med stor succes. Bogen er i handlen nu, og jeg kan varmt anbefale jer at købe den.
Kantinen
En smuk og lækker bog fyldt med inspiration.
Nudelsuppe fra Laos
I denne video tilbereder Kirsten en nudelsuppe fra Laos. Supper & co. har ideer til nye, spændende og lækre supper fra hele verden. Kirsten Skaarup har i mange år rejst over det meste af kloden på jagt eft er opskrift er til det danske køkken. Her er masser af nytænkning til hurtig, smuk og opbyggende mad, der smager fantastisk. Læs mere
Orientalsk gazpacho
I denne video tilbereder Kirsten en orientalsk gazpacho. Supper & co. har ideer til nye, spændende og lækre supper fra hele verden. Kirsten Skaarup har i mange år rejst over det meste af kloden på jagt eft er opskrift er til det danske køkken.
Downloads