Sundt blodtryk på 14 dage
Hør uddrag

Sundt blodtryk på 14 dage

Jens Linnet, Jerk W. Langer

Politikens Forlag
Mere end en million voksne danskere har forhøjet blodtryk og dermed øget risiko for blodprop og hjerneblødning. Nu viser forskningen, at en særlig måde at spise på kan være nøglen til at sænke trykket. Resultaterne kan måles allerede efter to uger. Den nye bog, skrevet af to danske læger, gør det let og overskueligt at spise sig til et sundere blodtryk i lækker mad til alle dagens måltider.

Hvad har rødbeder, spinat, rucolasalat, laks og rugbrød til fælles? De kan på forskellig vis lægge en dæmper på blodtrykket. Og det er de ikke alene om. Der findes et væld af skønne madvarer at vælge mellem, hvis man vil spise sig til et sundere blodtryk, men kunsten er at kombinere dem rigtigt. Det dokumenterer de senere års forskning i sammenhængen mellem mad og blodtryk.

Men hvordan skal man helt præcis spise, hvis man vil opnå den størst tænkelige gevinst for sit blodtryk uden at føle, at man går glip af bordets glæder eller spilder alt for meget tid på at lave specialkost? Det har de to læger og livsnydere Jerk W. Langer og Jens Linnet et kvalificeret bud på. Med afsæt i den nyeste forskning og mange årtiers erfaring med at ændre vaner hos blodtrykspatienter har de udviklet en kostplan fyldt med lækker mad, som både mætter og lægger en dæmper på "den stille dræber", som forhøjet blodtryk også kaldes.

Opskrifterne kombinerer principperne fra den såkaldte DASH-kost, der har dokumenteret sin evne til at sænke blodtrykket i talrige videnskabelige studier, med den nyeste viden om antiinflammatorisk kost – med særligt fokus på råvarer, som specifikt gavner blodtrykket med naturens egne midler.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 280
ISBN: 9788740046823
Format: 173x240
Udk. 19. September 2018
1. udgave, 6. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Reinsch Design
Fotograf: John Bendtsen
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Reinsch Design
Anmeldelser og omtale
Radio UP Date, Hanne Bærentsen
I alle henseender en virkelig vellykket bog. Det er dejligt, at fagfolk tager det så alvorligt med ikke bare at sige, hvad der er sundt og det modsatte, men omhyggeligt forklarer ting, som faktisk er ret komplicerede – for derpå at lade hele fagligheden udmunde i opskrifter, som bestemt kan måle sig med de traditionelle kogebøger. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jens Linnet, Jerk W. Langer
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Få ny energi og større velvære, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse, Læs mere
Sænk dit kolesterol
Jens Linnet, Jerk W. Langer
De to læger Jerk W. Langer og Jens Linnet har samlet videnskabens Læs mere
21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Opbyg på blot 21 dage det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr Læs mere
Collagen
Helt naturlig, vidunderlig mad med et højt indhold af proteinet collagen Læs mere