Sund og slank med 5:2
Hør uddrag

Sund og slank med 5:2

Birdie Bjerregaard, Louise Bruun

Politikens Forlag
De imponerende resultater af at spise mindre to dage om ugen har taget verden med storm. Den danske ernæringsterapeut Louise Bruun har i flere år arbejdet med det revolutionerende 5:2 princip, som i al sin enkelhed går ud på at spise normalt 5 dage om ugen og faste let de sidste 2 dage. 5:2 er en fleksibel og effektiv vej til en slank og velholdt krop og et langt liv. Oveni får du mere energi, stærkere hjerneceller og sundere kredsløb.

I denne bog guider hun sammen med konsulent Birdie Bjerregaard læsere i gang med de to ugentlige fastedage. Bogen er fuld af opskrifter og praktiske råd og tips. Du får:

  • En 4 ugers kickstart
  • Råd om hvordan man gør 5:2 til en varig og sund livsstil
  • Tricks fra danskere, som lever godt med 5:2
  • Viden om, hvad faste gør ved kroppen
  • Tips om søvn, motion og mad på fastedagene
  • 65 lækre opskrifter til fastedagene?
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 70.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
ISBN: 9788740019704
Format: 153x228
Udk. 23. October 2014
3. udgave, 1. oplag
Indbinding: Paperback
Fotograf: Wiking Fotografi APS
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  http://frkmuffin.blogspot.dk/, Miss Muffin
Overvejer du at kaste dig over 5:2 og skal vælge en af bøgerne på markedet lige nu, så vælg denne ... Lækre opskrifter, som er lidt mere tilpasset danske spisevaner og som nemt kan suppleres op med lidt ekstra, så hele familien kan spise med uden at der skal laves flere retter mad.
Lektørudtalelse DBC, Christine Christensen
Indbydende og gennemarbejdet kogebog
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Birdie Bjerregaard, Louise Bruun
21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Opbyg på blot 21 dage det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr Læs mere
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Få ny energi og større velvære, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse, Læs mere