Sund mad til kloge tarme
Hør uddrag

Sund mad til kloge tarme

Michael Mosley

Din tarm er forbløffende intelligent. Den indeholder millioner af nerveceller mage til dem, du har i hjernen, og er hjemsted for en hel hær af mikroskopiske bakterier, der har kæmpestor indflydelse på dit humør, din vægt og dit immunsystem. Dit mikrobiom, kaldes dette vigtige kraftcenter i din krop, og med denne bog i hånden får du nu enestående muligheder for at styre dit mikrobiom og dit liv i præcis den retning, du ønsker - med noget så skønt som helt naturlige madvarer. Du skal bare lære at fodre de gode, sundhedsfremmende bakterier i din tarm og udsulte deres fjender, der truer dit velbefindende.

Tag med den britiske læge og BBC-journalist Michael Mosley på opdagelsesrejse ind i dit tarmsystem og få de skræmmende facts om, hvordan usund mad og for meget antibiotika truer med at udslette vores gode bakterier, og konsekvenserne af det: Et boom i moderne livsstilssygdomme som allergi, fødevareintolerancer, diabetes, depression og overvægt. Heldigvis får du også modgiften. Mosley giver dig de nyeste videnskabeligt dokumenterede metoder til at få styr på suget efter sukker og andre former for usund mad i alt for store mængder. Hvordan du opnår mere energi og bedre humør i hverdagen – og større modstandskraft over for livsstilssygdomme, som dine små venner i tarmsystemet på snedigste vis kan beskytte dig mod, hvis du forkæler dem på rette vis.

I Sund mad til kloge tarme kan du også møde danske kvinder, der på bare fire uger skabte revolution i deres mikrobiom ved at spise de gode tarmbakteriers livretter - og blev belønnet med et velvære helt uden sidestykke og et imponerende vægttab i samme hug.

Bogen er spækket med de lækreste, tarmbakterievenlige opskrifter, kostplaner, tjeklister og tips. Kort sagt alle de redskaber, du har brug for, hvis du vil skabe positiv forvandling i din tarm og ændre dine spisevaner en gang for alle
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sideantal: 280
ISBN: 9788740046687
Format: ePub
E-bog Udk. 29. December 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Anmeldelser og omtale
randiglensbo.dk , Randi Glensbo
Jeg har læst bogen med stor interesse. Dels har jeg nogle skavanker, jeg meget gerne vil forsøge at nedtone, og dels er bogen simpelt hen både interessant og spændende. Mosley formidler sin viden om tarmens forunderlige verden på en både underholdende og letforståelig måde.
Medicinsktidskrift.dk, Maria Cuculiza
Man tror på Mosley, når han skriver, at alt det, som vi troede, at vi vidste om tarmen indtil for få år siden før DNA-sekventeringen, ganske enkelt er forkert, misvisende og mangelfuldt. Og man tror faktisk også på ham, når han skriver, at grunden til, at han har skrevet sin bog, er, at vigtige og relevante forskningsresultater har det med at sive for langsomt ud til befolkningen, og at han vil øge bod på dette ved allerede nu at hjælpe sine læsere med at indarbejde den nu eksisterende nye videns vigtigste indsigter i deres eget liv. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Michael Mosley
Høj puls
Michael Mosley, Peta Bee
Bliv stærkere og mere fit og tonet med kun få minutters træning om ugen! Læs mere
5:2 kuren
Fast i to dage, hvor du kun får 500-600 g kalorier om dagen. Spis som du Læs mere