Sund hund
Hør uddrag

Sund hund

Lotte Davies

Politikens Forlag
Man kan selv gøre en masse for at holde sin hund sund, både fysisk og mentalt, og give den et godt og aktivt, langt hundeliv. Denne nye hundebog indeholder en guldgrube af nyttig information.

Nettet florerer med do’s and don’ts i forbindelse med at have hund. Men hvad er rigtigt, og hvad er forkert?

Sund hund indeholder al den seneste nye, videnskabeligt anerkendte viden, man har brug for som hundeejer, så man kan tilbyde sin hund de optimale muligheder. Bogen hjælper hundeejere med at forebygge både helbreds- og adfærdsproblemer, så deres hund har det bedste udgangspunkt for at holde sig sund og rask, fra lille hvalp til seniorhund.

Sund hund er specifikt målrettet ejere af familiehunde, og både faglig information og svært tilgængelige emner bliver formidlet i et klart, forståeligt sprog. Bogen kommer ind på emner, som forfatteren, dyrlæge og hundeekspert Lotte Davies, igennem årene har fået flest spørgsmål om fra hundeejere, og de omfatter bl.a.:
  • Hvordan man klargør sit hjem til en hvalp
  • Socialisering og miljøtræning skræddersyet til den enkelte hvalp
  • Færdigheder enhver hvalp har brug for
  • Hvordan hunde kommunikerer – så man kan tolke sin hunds signaler
  • Værd at vide om ernæring, valg af foder og fodringsplan til sin hund
  • Tandpleje, vaccinationer, neutralisering og sundhedstjek hos dyrlægen
  • Almindelige symptomer på helbredsproblemer og førstehjælp
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
ISBN: 9788740039924
Format: ePub
E-bog Udk. 18. May 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Karen Kolbeck, Sif Meincke, Vinni Bruhn
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Dansk Veterinærtidsskrift
Bogen kan anbefales til alle hundeejere. Den vil bestemt være en god gave til dem, der påtænker at anskaffe sig en hund, hvad enten det er førstegangshundeejere, eller nogen, der har haft hund før.
Veterinærsygeplejersken, Erfaren hundeejer Birgit Munk Madsen
Som hundeejer i over 40 år glæder det mit hundehjerte at læse en bog, der er skrevet med så stor kærlighed til familiehunden, og det lyser ud af bogen, at Lotte Davies ønsker at give alle hundeejere viden om hundens sundhed og adfærd og redskaber til at skabe en sund og glad tilværelse for alle hunde – gennem hele deres liv ... Bogen fortjener i den grad at blive læst og brugt. Læs mere
lektørudtalelse
Lotte Davies skriver godt og ligefremt og den løbende tekst suppleres af faktabokse, der uddyber forskellige emner for de særligt interesserede. Bogen præsenterer en moderne tilgang til det at have hund, og den er helt opdateret hvad metoder og anvisninger angår. Bogen er fyldt med flotte farvefotos . Læs mere
Veterinærsygeplejersken, Veterinærsygeplejerske Mette Lauritsen
Lotte Davies har formuleret bogen på en måde, hvor alle niveauer kan være med – uden at det har påvirket det faglige niveau … Kort sagt: Jeg er vild med bogen.
Vi med Hund
En ualmindelig grundig bog, som ikke bare kan læses fra ende til anden, men også efterfølgende fungere som opslagsværk på bogreolen. Der er ingen tvivl om forfatteren Lotte Davies dedikation, ikke bare i forhold til hunden, men også til fagligheden i behandlingen af dem. SUND HUND handler ikke bare om sygdomme, og hvordan med behandler dem, men i lige så høj grad også om, hvordan man forbygger dem. Vi ved godt, det er store ord, men dette er en bog, som bør findes på alle hundeejeres bogreol. Læs mere
Downloads