Styrk dit immunforsvar
Hør uddrag

Styrk dit immunforsvar

Lægens og ernæringsspecialistens 6-ugersplan

Pia Norup, Tine Jørgensen

Politikens Forlag
Man kan selv gøre en masse for at sikre sig det bedste immunforsvar, viser denne nye guide
til maksimal modstandskraft.

”Hvad kan jeg gøre for at styrke mit immunforsvar?” Det spørgsmål fik læge Pia Norup og cand.scient. i klinisk ernæring Tine Jørgensen igen og igen, da coronaepidemien brød løs i Danmark.

Svaret er, at vi hver især kan gøre rigtig meget selv for at sikre os et stærkt og velfungerende immunsystem, som er bedre til at beskytte os mod virus, bakterier og andre sygdomsfremkaldende mikroorganismer.

”Der vil altid være sygdomme, vi ikke kan undgå, ligegyldigt hvor mange  vitaminer vi spiser, og hvor sundt vi lever. Det er vigtigt at understrege. Men det er bestemt muligt at højne kroppens beredskab generelt ved skrue op for de indsatser, der styrker immunforsvaret, og ned for dem, der svækker det,” fortæller Pia Norup, kendt fra TV 2- succes’en Kan man spise sig rask og forfatter til bogen Kronisk sund. Pia er ikke blot læge, men også uddannet Functional Medicine Practitioner. Inden for den funktionelle medicin søger man at afdække, hvorfor sygdommene opstår, i stedet for kun at dæmpe symptomerne og har dermed fokus på forebyggelse.
Nu har hun sammen med sin kompagnon i Roots Clinic, Tine Jørgensen, skabt en 3-trinsplan, der systematisk bygger immunforsvaret op i løbet af 6 uger. Der er tale om en fuld livsstilsplan med madplaner, lækre opskrifter og træning på alle ambitionsniveauer.

Planen omfatter bl.a. også vitaminer, mineraler og andre kosttilskud, som har videnskabelig dokumentation for at styrke immunforsvaret og beskytte mod sygdom.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169
Sprog: Dansk
Sideantal: 296
ISBN: 9788740065459
Format: ePub
E-bog Udk. 30. September 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Pia Norup, Tine Jørgensen
Fix din fordøjelse
Mange danskere har store problemer med fordøjelsen og lider, ofte i det Læs mere
Aldrig mere træt
En moderne hverdag med arbejde og familieliv rummer masser af ting, der Læs mere
Kronisk sund
Stofskifteproblemer, tarmbetændelse og andre kroniske, autoimmune sygdomme Læs mere