Størst af alt
Læs uddrag

Størst af alt

Om kærlighedens natur

Lone Frank

Politikens Forlag
Lydbog indlæst af Lone Frank selv.

I sin nye bog sammenstykker Lone Frank brikker fra naturvidenskab, psykologi og kulturforskning til at kortlægge kærlighedens natur.

Hvad er kærlighed? Ja, hvad er kærlighed egentlig?
Spørgsmålet rammer Lone Frank hårdt, da hun pludselig mister den, kærligheden. Hendes kæreste er død, familien  er for længst borte, og vennerne er ikke så tæt på, som hun troede. Midt i livet går det op for hende, at hun har taget kærligheden for givet og forstået meget lidt af dens væsen og store betydning. Sædvanligvis retter vi de store spørgs- mål om kærligheden til digtere, kunstnere og filoso?er, men i sin åbne søgen efter svar vælger Lone Frank at gå nye veje. Sammen med en psykolog gransker hun sit ophav, og deres samtaler sender hende ud på en anderledes rejse – en videnskabelig undersøgelse af kærlighedens natur.

Kærlighedens videnskab er en ny disciplin. Den afdækker en historie, som strækker sig fra de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for arten, til den spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende former det enkelte menneskes kærlighedsliv.

Størst af alt – Om kærlighedens natur er en mosaik, hvor Lone Frank sammenstykker brikker fra naturvidenskab, psykologi og kulturforskning til at kortlægge kærlighedens natur, og samtidig en personlig opdagelsesrejse, der fører hende til et nyt sted i livet.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 199
Sprog: Dansk
Spilletid: 6T 48M
ISBN: 9788740065503
Format: Download MP3
Lydbog udk. 01. September 2020
Indlæst af: Lone Frank
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ugeskrift for læger , Lene Agersnap
En rigtig glimrende bog … både velskrevne, underholdende og oplysende.
 
 
 
 
 
 
-  Tid til tanker
En varm fortælling om kærlighed.
 
 
 
 
 
-  Berlingske
En fuldstændig fremragende bog.
Ugeavisen Esbjerg
Bogen er meget kort fortalt en stilsikker demonstration af Lone Franks suveræne evne til at formidle forskning, så vi dødelige også forstår det.
Weekendavisen, Søren Schauser
Lone Frank … kan skrive så synapserne synger.
Radio Update, Hanne Bærentzen
Et helstøbt værk.
Bogsyn.dk
Det er i sandhed en bog, der giver anledning til reflektion, og som kan være et ganske pænt afsæt til at finde det ædle metal, guldet, i vort eget liv.
Information, Nana Mik-Meyer
Bogen fænger fra første side … virkelig original og superinteressant.
 
 
 
 
-  Jyllands Posten, Mikael Jalving
Downloads