Støj og stilhed
Hør uddrag

Støj og stilhed

En bedemands rejse

Henrik Juul Jensen

Politikens Forlag
”Det er i ruinerne, vildkattene hodler til om natten. Om dagen strejfer de omkring i landsbyen for at finde til føden. Og skarpe smæld fra mændenes bøsser i skovene neden for bjerget fortæller, at jagten er gået ind. ”

Nada, en ung sangerinde fra operaen i Sarajevo, flygter til Danmark under serbernes belejring af byen i 1992. Hun mister kontakten til sin elskede, spillemanden Zlatan. I København møder hun antropologen Andreas Ask, der ernærer sig som bedemand. Det, som hun ikke troede var muligt, sker. Nada forelsker sig igen. De gifter sig. Andreas adopterer hendes barn, drengen Kiko. Det gode liv findes. Men ti år senere overhales Nada af sin skæbne.

Støj og stilhed (2012) er på én gang tragedie og komedie. En roman om passion. Om den store kærlighed, som ikke findes. Om krig og vold, begær, sex, had, overlevelse og musik.

Og fortælleren – hvem er han? En mand, der er strandet ved havet i det sydlige Kroatien. Uden at vide hvorfor. Har han selv en skæbne? Og har han taget den på sig?

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 260
ISBN: 9788740005776
Format: ePub
E-bog Udk. 23. March 2012
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sanne Rud Mogensen
Anmeldelser og omtale
Weekendavisen, Lars Brix Nielsen
Det er på alle måder en vidunderlig lille fortættet poetisk roman, som hermed varmt anbefales. Inden for sin genre er det noget af det bedste, jeg har læst i årevis
god-bog.dk, Ib Ahnfeldt-Mollerup
Hvor er det dog en pragtfuld bog
Villabyerne, Signe Langtved Pallisgaard
Det er ikke en roman, der flyder let gennem øjet, men det er en række dragende skæbner, der foldes ud - og rystende, i hvert fald for denne læser, at stifte bekendtskab med skildringer fra en krig, som jeg ikke ved ret meget om i forvejen
bogblogger.dk, Krista Hampe Thorn
... bogen er bestemt anbefalelsesværdig
Lektørudtalelse, Dorte Tissot Hansen
Romanen fortæller en væsentlig historie på en fængende og medrivende måde
Downloads