Støj og fortielser
Læs uddrag

Støj og fortielser

Hans Pilgaard Nielsen

Politikens Forlag
Hans Pilgaard har altid ledt efter et sted at høre til. I denne bog danser den populære journalist og tv-vært med sine dæmoner. I dagbogsoptegnelser, digte og interviews viser han den skyld og skam, de fortielser og løgne og de drømme og længsler, der har præget hans liv.

Med en vis bæven fortæller han om at holde på hemmeligheden om, hvem han egentlig er og om begærets kamp med den pæne opdragelse. Men han fortæller også om at knytte sig stærkt til livet og andre mennesker, når han skildrer sine venskaber, sin overvundne kræftsygdom, sine helte som Bruce Springsteen og Albert Camus og et nyt kærlighedsforhold mod alle odds.

Det er en bog, der hylder ærligheden og rummeligheden. En bog til drømmerne, til synderne og til alle, der engang imellem har brug for, at nogen siger: Det er ok.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 48M
ISBN: 9788740035780
Format: Download MP3
Lydbog udk. 11. October 2016
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Martin Kloster
Den følsomme Hans Pilgaard har noget på hjerte og tør tale om det hudløst ærligt.
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen.dk
Virkelig velskrevet – det er ærlighed og hjerteblod i den mest rendyrkede form. Det er ikke en biografi, men Hans Pilgaards beretning om livet, kærlighed, lykke, barndom, ensomhed, dæmoner og den evige jagt på et sted at høre til … En bog til hjerte, sind, mave og kleenex.
 
 
 
 
-  Henriette's Blog
En hudløst ærlig, medrivende og rørende fortælling. Der er øjeblikke, hvor man sidder tilbage med genkendelsen af følelser, øjeblikke og tanker som der bliver fortalt om. Der er øjeblikke, hvor man sidder med et smil på læben og der måske undslipper et lille grin, fordi man i bund og grund kan genkende sig selv rigtig mange steder – også de måske lidt mere pinlige. Læs mere
POV, Thomas Milsted
Jeg giver bogen 6 stjerner. 1 for modet, 1 for inspirationen, 1 for ærligheden og 3 fordi den er så godt skrevet.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hans Pilgaard Nielsen
Frøen Frede der havde så frygtelig meget luft i maven
Hans Pilgaard Nielsen, Jobbe Pilgaard
Hans og Jobbe Pilgaard har sammen skrevet ni hyggelige og tankevækkende Læs mere