Stillingen
Hør uddrag

Stillingen

Meg Wolitzer

Hr. Ferdinand
Stillingen er en generationsroman, der følger en familie gennem tre årtier, og et portræt af fire søskende, der vokser op i skyggen af deres skamløst frigjorte 68’er-forældre.

Romanen er skrevet af en af USA’s store samtidsforfattere og New York Times’ bestsellerforfatter Meg Wolitzer.

På toppen af den seksuelle frigørelse og deres egen forelskelse skriver ægteparret Paul og Roz Mellow i 1975 en bog om sexlivets ypperste glæder – til deres børns store skræk.

Bogen ’Lyst – et pars rejse mod tilfredsstillelse’ er rigt illustreret med udførlige beskrivelser og tegninger af dem selv i alle mulige stillinger, blandt andet stillingen ’elektrisk tilgivelse’, som ægteparret mener selv at have opfundet. Bogen bliver øjeblikkeligt en bestseller og ændrer familiens og ikke mindst børnenes liv for altid.

30 år efter er Paul og Roz for længst skilt, og familien spredt for alle vinde, da en driftig forlagsredaktør får den idé at genudgive bogen. Mens de forskellige familiemedlemmer skændes om projektet, toner de fire børns liv frem, alle fyldt med problemer med kærligheden, identitet og arbejde, forældreskab og, selvfølgelig, sex.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
ISBN: 9788740051247
Format: ePub
E-bog Udk. 10. September 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
”Medrivende beskrivelser af de fire børns kamp med fortiden, kærligheden, identitet og sex - og ikke mindst med at løsrive sig fra deres forældres seksuelle fortid og naturlighed … En spændende, rørende og interessant bog, som handler om, hvad arvesynden egentlig er, og hvordan vi forholder os til den i en moderne verden.” Læs mere
Dansk Bibliotekscenter, Grethe Lorentzen
”En velskrevet og veldrejet historie om familiedynamik, kærlighed og skabelsen af voksenidentitet. Der er noget John Irwing'sk over intensiteten og skarpheden i karakteristikken af personerne og deres relationer.”
Bogblogger.dk, Karen Rosenfeldt
”Meg Wolitzer skriver helt fantastisk … En virkelig dejlig, morsom og tankevækkende bog om dårlige valg, man kan træffe som forældre, også selvom de udspringer af stor kærlighed.”
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Meg Wolitzer
Hustruen
Meg Wolitzer
Da den 64-årige Joan Castleman beslutter sig for at bryde op fra sit Læs mere