Statsministrene
Hør uddrag

Statsministrene

Anne Sofie Kragh, Michael Dyrby

Tilsammen har de ledet Danmark i 35 år, fra kartoffelkur til finanskrise: Poul Schlüter, Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen, Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen har alle været statsminister på hver deres måde.

Over to dage i maj 2017 mødes de for første gang alle fem på Marienborg til et uformelt topmøde om, hvad det vil sige at være statsminister i Danmark. Forinden har de hver især ladet sig interviewe om deres år i Statsministeriet; om sejrene, kriserne og de omkostninger, der følger med.

Fotograf Morten Albek har været med hele vejen. Se de enestående portrætter af Danmarks statsministre, kom med ind til de historiske dage på Marienborg, og læs hvad de fem hovedpersoner fortæller om det, nogen kalder verdens ensomste job. Og hvad de svarer, når de bliver spurgt: Er det et godt liv at være statsminister? Kun de fem kender svaret. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 99.00
Sideantal: 276
ISBN: 9788740045529
Format: ePub
E-bog Udk. 09. november 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Jette Marissa Elbæk
Vi føler, at vi sidder med ved kaffebordet og kan være på fornavn med Lars, Helle, Anders og to gange Poul … På sin egen underspillede måde bidrager den til at tegne et stykke af danmarkshistorien.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Anne Sofie Kragh, Michael Dyrby
Benedikte
Anne Sofie Kragh
Et portræt af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte, der i april 2019 Læs mere