Stærk under pres

Håndbog i high performance

Rune W. Andersen, Thomas Rathsack

Jyllands-Postens Forlag
Har du og dit team brug for at præstere optimalt under pres? Denne bog fra en tidligere jægersoldat og en performancetræner giver dig redskaberne.
 
Tidligere jægersoldat Thomas Rathsack og performancetræner Rune Wåhlin Andersen fortæller, hvordan man programmerer både krop og psyke til at yde det ypperste.
 
De to forfatteres unikke kombination af videnskabelige facts og personlige erfaringer fra verdens brændpunkter har inspireret og ansporet virksomhedsledere og topperformere inden for sport og kunst. Nu kommer deres centrale budskaber i bogform, skrevet i et enkelt og direkte sprog.

Forfatterne tilbyder ingen nemme løsninger, men leverer en række overraskende pointer og konkrete råd om vejen til optimale præstationer for dig og dit team.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99
Sprog: Dansk
Spilletid: 6T 17M
ISBN: 9788740024807
Format: Download MP3
Lydbog udk. 25. June 2015
Indlæst af: Peter Carstens
Forlag: Jyllands-Postens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Ulla Bechsgaard
God fornøjelse med denne lærerige og inspirerende bog.
 
 
 
 
 
-  Børsen, Lene Flensborg
Historierne fra opgaver i verdens brændpunkter og militær træning er bogens rygrad – og gør det til en fornøjelse at læse bogen. Historierne er også grundlaget for at indfri bogens ambition, som er at motivere og inspirere mennesker, der skal levere toppræstationer på deres arbejdsfelt … Nyd den høje underholdningsværdi, men brug bogen til mere end blot fornøjelse. Læs mere
Lektørudtalelese, DBC, Jette Landberg
Et stærkt og erfarent makkerpar, en jægersoldat og en high performance underviser, deler ud af erfaringer, metoder og nyeste forskning i at præstere optimalt i teamet (…) Rathsacks eksempler fra den militære verden suppleres fint af Wåhlins erfaring som underviser fx i erhvervslivet.
Kronik i Børsen Ledelse, Bo Øksnebjerg
En forbløffende bog som burde være fast inventar på enhver topchefs sengebord.
Claus Bretton-Meyer, adm. direktør, DBU
Rathsack & Andersen tilbyder ingen nemme løsninger, men en grundig analyse af, hvad der skal til for at opbygge en high performance-kultur. Stærkt inspirerende – læs den nu!
Jørgen Ejbøl, bestyrelsesformand
De færreste formår at udnytte deres potentiale fuldt ud, og de fleste opdager aldrig, hvor stort det i virkeligheden er. Bogen giver dig værktøjer til et nyt og bedre liv. Den bygger på personlige oplevelser fra verdens brændpunkter, konkrete cases og den nyeste viden inden for neuropsykologi, stressforskning og højtydende teams. Læs mere
Nils Wang, kontreadmiral, chef for Forsvarsakademiet og tidligere flådechef
Direkte og let forståeligt fortælles her om betydningen af det personlige ansvar og viljen til at være en del af store holdpræstationer. Rathsack & Andersen formår at samle et omfattende teoretisk materiale samt en række konkrete cases på en overskuelig måde og videregive værdifuld viden om high performance-teams. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Rune W. Andersen, Thomas Rathsack
Kollaps
Den tidligere jægersoldat Michael Plessner er i Rusland for at undervise en Læs mere
Attitude
Den personlige attitude er ofte udslagsgivende for succes eller fiasko.  Læs mere
Djævlens døtre
Fjerde bind i Thomas Rathsacks hæsblæsende thrillerserie om jægersoldaten Læs mere
Dødemandsbugten
Dødemandsbugten er tredje bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om Læs mere
Sort daggry
Sort daggry er andet bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om jægersoldaten Læs mere
Shadow Army
Shadow Army er første bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om Læs mere