Spis dig fra diabetes
Hør uddrag

Spis dig fra diabetes

Få stabilt blodsukker og sænket insulinbehov med KISS-Kost

Bjarne Stigsby, Maria Falck Stigsby

Politikens Forlag
Læs denne bog, sæt dig til bordet, spis løs og kurer din sukkersyge. Lyder det vanvittigt? Det er det ikke. Løsningen hedder KISS-kost, der kan virke som medicin.
 
Denne bog henvender sig til dig, der gerne vil slippe af med din type-2 diabetes, og til dig med type-1 diabetes, der gerne vil sænke forbruget af insulin, for at mindske risikoen for følgesygdomme, og endelig til dig, der gerne vil forebygge sukkersyge. Der er rigtig meget, du selv kan gøre, også selvom du allerede har fået konstateret diabetes.
 
Indtil i dag har man fokuseret på at opnå et normalt blodsukker, men det har vist sig, at det er insulin og ikke blodsukkeret, der øger risikoen for diabetes følgesygdomme.

Den nyeste videnskabelige forskning viser, at de hidtidige anbefalede kostråd til diabetikere, er uhensigtsmæssige og risikerer at fastholde folk i sygdommen. I denne bog indføres du i KISS-kost, der er videnskabeligt funderet og virker medicinsk ved at sænke insulinbehovet. KISS-kost står for Klinisk InSulin Sænkende kost.

Spis dig fra diabetes forklarer, hvad diabetes er, hvordan det påvirker din krop, hvad du selv kan gøre med ændret livsstil, og hvad der er den optimale kost.

I bogen får du videnskabelige fakta på, hvordan KISS-kost og motion kan bedre eller ligefrem helbrede diabetes-2 og sænke dit forbrug af insulin, hvis du har diabetes type 1. Du får information, gode råd og en KISS-kost-plan med masser af opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, der kan sammensættes på mere end 1000 måder, der alle er optimale at spise,hvis du har diabetes.

Har du fået konstateret diabetes, og kunne du tænke dig selv at gøre noget ved det, så er denne bog noget for dig.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
ISBN: 9788740016758
Format: 173x240
Udk. 24. April 2015
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Sarah Sanctuary Williams
Fotograf: Mikkel Adsbøl
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Fredericia Dagblad, Lene Sarup
Bogen har 70 sider opskrifter, der glimrer ved at være helt almindelige mad, som der ikke skal et længere kokkekursus til at klare. Døgnet er dækket fra morgenmad til mellemmåltider, middage og andet tilbehør. Hvis man vil vide mere, er der også et afsnit om forskning og følgesygdomme, som kan give endnu større motivation til at holde den rigtige kostplan Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Bjarne Stigsby, Maria Falck Stigsby
Spis dig rask
Ved at sænke dit insulinniveau med den rette kost, kaldet KISS-kost, kan Læs mere