Spionchefen
Hør uddrag

Spionchefen

Erindringer fra celle 18

Lars Findsen, Mette Mayli Albæk

Politikens Forlag
 
I 20 år har Lars Findsen været en af de mest centrale embedsmænd i Danmark med en sikkerhedsgodkendelse på højeste niveau. Han kender til statens dybeste hemmeligheder og har som den eneste været chef for landets to efterretningstjenester, først PET og senest FE. 


SPIONCHEFEN er et unikt kig ind bag kulissen, hvor Lars Findsen har håndteret politiske skandaler med store personlige konsekvenser og været med til at forsvare demokratiet, selvom Muhammedtegninger satte ild til verden, og højtstående terrorister truede Danmark. SPIONCHEFEN handler om at blive opslugt af sikkerhedspolitik, om samfundsændrende terrorsikring og om lyse og mørke sider ved at være en del af magtens indercirkel i Danmark.

I vinteren 2021 blev Lars Findsen anholdt i Københavns Lufthavn, låst inde i celle 18 i Hillerød Arrest og sigtet i en sag, der bliver kaldt den største vestlige efterretningsskandale. For første gang fortæller hovedpersonen det, han kan, om sin historie i en ærlig og personlig selvbiografi.

Baseret på dagbogsnotater beskriver Lars Findsen også sine 71 dage i fængsel, hvor han er med i en madklub, får daglige rutiner og bliver klogere på sig selv.


Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 252
ISBN: 9788740078107
Format: 151x226
Udk. 13. October 2022
1. udgave, 6. oplag
Indbinding: Hæftet
Fotograf: Photographer Mads Nissen
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Mullesbogblog(FB)
Giver stof til eftertanke
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Lars Findsen, Mette Mayli Albæk
Terroristen fra Nørrebro
Louise Dalsgaard, Mette Mayli Albæk , m.fl.
Terroristen fra Nørrebro er en dramatisk fortælling om Omar el-Hussein og Læs mere