Spansk vin
Hør uddrag

Spansk vin

Thomas Rydberg

Politikens Forlag
Den første bog på dansk om spansk vin.
 
Spansk vin er et gedigent opslagsværk med en kort introduktion til de spanske vine med historie og gennemgang af den spanske vinlov, de gængse druer og vinproduktionen. Spanien er et af Europas førende vinlande, og i Danmark ligger de spanske vine som nr. 3 på listen over foretrukne vine lige efter Italien og Frankrig. Vinproduktionen i Spanien er i løbet af de sidste 10-15 år blevet moderniseret, hvilket har ændret vinenes karakter fra de tunge, støvede Rioja-vine til moderne og spændende vine, som uden problemer kan konkurrere med de bedste vine fra hele verden. Mange danske vinentusiaster har da også fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero, Priorat og Rioja. Men disse vine udgør kun fortroppen af produktionen af topvine fra spanske vinhuse i de mange nye og spændende vinområder.

Den væsentlige del af bogen omhandler områderne: Galicien, Katalonien, Castille-Leon, nordlige Spanien, det centrale Spanien, Levanten samt Andalusien og øerne med de i alt underliggende 69 distrikter. Hvert distrikt beskrives udførligt med områdets og vinenes karakteristika, klima samt præsentation af de bedste producenter. Endvidere vil der være mulighed for at læse om en række af de mest fremtrædende vinpersonligheder såsom Alvaro Palacio, danske Peter Sisseck, Miguel Torres, Telmo Rodriguez.

Bogen indeholder desuden overskuelige lister med rangering af de 100 bedste spanske vine med fokus på de allerbedste, de forskellige årgange samt kort over samtlige områder.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740017274
Format: ePub
E-bog Udk. 11. November 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Vinexpressen, Rolf Madsen
Der er tale om en god opslagsbog, hvor man får de fleste af de oplysninger, man har brug for. Fem stjerner til Rydberg.
 
 
 
 
-  Politiken, Thomas Ilkjær
Rydberg har begået en flot og gennemarbejdet bog.
Nordjyske Stiftstidende, Jørgen la Cour-Harbo
... en nødvendig bog blandt de mange, der er skrevet om vin.
Søndagsavisen, Erik Skovenborg
Vil du være opdateret på udvalget af spanske vinperler, er bogen et oplagt julegaveønske.
Mad og bolig, Malene Smidt Hertz
Bogen er logisk opbygget, nem at læse og med stof til mange timers fordybelse.
Forlaget Smag, Henrik Oldenburg
... en stor, gedigen, omhyggelig bog om spansk vin...
Spansk vin
Sidder du derude og er (eller kender) en stor vinentusiast? Endelig er det muligt at få fat i en bog, der er 100% dedikeret til de mange gode "Spansk vin".
Downloads