Sommergræs, vinterorm
Læs uddrag

Sommergræs, vinterorm

Mette Sø

Billis verden eksisterer ikke mere. Faren dør, kæresten går, og jobbet forsvinder, da den tyske mastodont lukker Danmarks allersidste kuvertfabrik. Alt hvad Billi elsker er væk. For altid. Og hvad er der så tilbage?

Billi nægter at have ondt af sig selv og rejser ud i Europa, til Finland, Grækenland og Rumænien, for at finde håb.

Sommergræs, vinterorm er en roman om at være fanget mellem nye og gamle tider, om at skabe og blive skabt.

 
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Spilletid: 5T 45M
ISBN: 9788740038279
Format: Download MP3
Lydbog udk. 28. April 2017
Indlæst af: Camilla Qvistgaard Dyssel
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Crossing Journeys
... en fantastisk, gennemtænkt og velformuleret roman, der har rørt noget i mit indre.
 
 
 
 
 
-  Bognørden
... en varm, sanselig og meget vedkommende læseoplevelse.
 
 
 
 
 
-  JyskFynske Medier, Ole Møller
Der er en udtalt sprogglæde i Mette Søs roman. Og selv om alvorlige ting er på spil, er der over meget lange stræk en humoristisk grundtone i Billis og dermed forfatterens sprog. Man kunne passende kalde grundtonen i denne fine roman for sørgmunter.
 
 
 
 
-  Ordfraenbibliofil
Sø skriver så levende, at man føler, at man ikke vender siderne i en bog, men i stedet står ved siden af Billi, og det er bestemt en bog, som kan læses mere end én gang … en tænksom bog, som tager sin læser på en fantastisk interessant rejse rundt omkring i Europa i selskab med Billi og hans tanker om både sit eget liv og hvordan det skal gå med kuvertfabrikker rundt omkring i verden i fremtiden. Læs mere
 
 
 
 
-  Mette Camilla Melgaard, KulturXpressen
Sommergræs, vinterorm er en sproglig overlegen og sanselig roman om sorg, uforløste følelser og angst for fremtiden…. Det er simpelthen en fornøjelse at læse hendes sanselige og lyriske sprog folde sig ud side efter side.
Book me up, Scotty!
Mette Sø stiller store spørgsmål til menneskers behandling af hinanden, egen eksistens og den støt stigende digitalisering. Læserens egne refleksioner igangsættes af de mange tankebrudstykker … læseren tvinges til refleksion, og det gik hurtigt op for mig, at jeg ikke kunne nøjes med at læse Sommergræs, vinterorm lige inden sengetid; der står så meget mellem linjerne, at den kræver en læser, der er nogenlunde skarp i hovedet, hvis ikke den skal miste sin essens. Læs mere
Bogbobler
Mette Sø skriver så englene synger ... Hun kan noget helt særligt med at kombinere et eminent, følelsesfuldt sprog med fri fantasi, frejdighed og fakta.
Lektørudtalelse
Herlig bog
Jysk-Fynske Medier, Arne Mariager
Det er en vemodig fortælling, fordi dette at miste fylder meget i romanen, men det er også en smuk bog om mennesker og om overlevelsesinstinkt og livsglæde.
Downloads