Sommerfugl i frost
Hør uddrag

Sommerfugl i frost

Hr. Ferdinand
Engang ville jeg have forsvoret, at jeg skulle ende her. Men nu er jeg faldet til. Et sted, jeg elsker, i et hjem, jeg selv har sat i stand, omgivet af nye venner, jeg forguder, og lykkeligt optaget af mit arbejde. Jeg er ved at slutte fred med fortiden og skabe fundamentet til min fremtid.

Men så flytter Garrett Frost ind i huset ved siden af.

Han er stædig og dristig, en rasende naturkraft, der forstyrrer mit livs sårbare balance. Jeg genkender de spøgelser, der hjemsøger ham, den sorg, der driver ham. Garrett udgør en risiko, lige meget hvilken tilstand han er i, men han er farligst, når han er såret. Jeg er bange for, at jeg er for skrøbelig til den storm, der raser i ham, for sart til at udholde smerten, der piner ham. Men han er for stålsat … og for selvsikker.

Og nogle gange vinder håbet over selv den mest smertefulde fortvivlelse.

Sommerfugl i frost er en ny selvstændig og sensuel kærlighedshistorie fra den internationale bestsellerforfatter Sylvia Day. Hendes bøger er udgivet i over 40 lande, trykt i millioner af eksemplarer og har ligget #1 på bestsellerlisterne i 28 lande. I 2013 var hun den sjette mest googlede forfatter i verden.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 79.00
Sideantal: 160
ISBN: 9788740060522
Format: ePub
E-bog Udk. 29. januar 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogfinken.dk
Sylvia Day er en eminent forfatter … Jeg troede, ’Sommerfugl i frost’ bare var en simpel kærlighedshistorie. Men jeg tog fejl. Jeg sprang direkte ind i den, faldt for kemien mellem Garett og Teagan, og så plottwistet alt, alt for sent!
Downloads