Søskende
Hør uddrag

Søskende

Margrethe Brun Hansen

Politikens Forlag
Søskende - et livslangt venskab?

En bog til forældre om at skabe gode søskenderelationer.
Et godt søskendeforhold skaber tryghed og er en uvurderlig støtte livet igennem. Men hvorfor får nogle søskende en meget dyb og nær relation, mens andre får et mindre nært forhold? 
Og kan vi som forældre være med til at sikre, at vores børn danner gode relationer og får et stærk sammenhold, så de får stor glæde af hinanden? 
I sin nye bog giver børnepsykolog Margrethe Brun Hansen sit bud på, hvad vi forældre kan gøre for, at vores børn udvikler et harmonisk og kærligt forhold til hinanden. Hun sætter blandt andet fokus på, hvordan børn efterligner deres forældres måde at opføre sig på over for hinanden, og fortæller hvordan vi kan hjælpe vores børn til at løse konflikter med hinanden på en respektfuld måde.

Bogen beskriver også, hvordan søskendes forskellige personlighed, deres placering i søskendeflokken og ikke mindst aldersforskellen i mellem dem er med til at påvirke deres relation til hinanden og til os som forældre. Med baggrund i sin årelange erfaring med børn og familier giver Margrethe Brun Hansen mange eksempler fra hverdagen, og hvert kapitel afrundes med en række konkrete råd og redskaber til, hvordan vi kan støtte op om vores børns forhold til hinanden og give dem den store gave det er at have en livslang bedsteven i en søster eller bror.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
ISBN: 9788740010749
Format: ePub
E-bog Udk. 14. March 2013
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Politiken, Per Schultz Jørgensen
... en god og på sin vis letlæst bog, som kan give enhver familie med børn afsæt for at lægge grunden til konstruktive søskenderelationer
Sundhedsplejerske, Tønder Kommune, Susanne Rank Lücke
Meget overskuelig og læsevenlig. Opdelt i overordnede kapitler, hvor overskriften kan være ledende i forhold til det, man som forældre ønsker at læse om
Downloads