Snip Snap Snork
Hør uddrag

Snip Snap Snork

Godnathistorier fra Sovgodtersgade

Emilie Bruhn, Martin Sommer, Thomas Skov

Politikens Forlag
I rigtig mange danske børnefamilier er det MGP-musik eller Frost-sange, der blæser ud af højtalerne – og det er selvfølgelig dejligt og sjovt at danse vildt og synge højt. Men når aftensmaden er spist, og klokken slår sengetid, kan det være svært at skifte til et roligere tempo. Snip Snap Snork – Godnathistorier fra Sovgodtersgade er børnefamiliernes nye soundtrack til rolige fællesstunder. Ambitionen er at hjælpe børn med at lande trygt og godt i deres senge, når dagen er ved at være slut.


Sovgodtersgade er en fiktiv gade, hvor hyggelige huse ligger side om side og er fyldt med en masse  forskellige mennesker – især en hulens masse børn. Bogen består af 10 korte, finurlige historier om nogle af de børn. Til hver godnathistorie er der knyttet en sang, som er skrevet med rod i og kærlighed til den klassiske godnatsang-tradition, hvor det er højt prioriteret, at sangene nemt skal kunne læres og synges af børn og deres voksne.


Alle bogens historier er afsluttede fortællinger, der kan læses uafhængigt af hinanden på samme måde som sangene også kan stå alene. Alle numre vil desuden kunne findes på diverse musikstreamingtjenester, så de kan lyttes igen og igen, ligesom de er at finde i lydbogen. Bagest i bogen findes der nodeark til sangene, så de også kan spilles derhjemme.


Bogen er gennemillustreret i farver af Peter Bay Alexandersen.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hardback)
Belastning...
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
ISBN: 9788740071276
Format: ePub
E-bog Udk. 12. april 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Tegner: Peter Bay Alexandersen
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Emilie Bruhn, Martin Sommer, Thomas Skov
Hvad enhver far bør vide
En morsom, uhøjtidelig og personlig guide fyldt med erfaringer, Læs mere
Den store mission
I Den Store Mission følger vi Thomas, mens han prøver at jonglere venskab, Læs mere