Snip Snap Snork
Læs uddrag

Snip Snap Snork

Godnathistorier fra Sovgodtersgade

Emilie Bruhn, Martin Sommer, Thomas Skov

Politikens Forlag
Thomas Skov har selv indlæst alle historierne, og lydbogen indeholder også alle 10 sange som rigtig musik, man kan lytte til. Med instrumenter og det hele!

I rigtig mange danske børnefamilier er det MGP-musik eller Frost-sange, der blæser ud af højtalerne – og det er selvfølgelig dejligt og sjovt at danse vildt og synge højt. Men når aftensmaden er spist, og klokken slår sengetid, kan det være svært at skifte til et roligere tempo. Snip Snap Snork – Godnathistorier fra Sovgodtersgade er børnefamiliernes nye soundtrack til rolige fællesstunder. Ambitionen er at hjælpe børn med at lande trygt og godt i deres senge, når dagen er ved at være slut.

Sovgodtersgade er en fiktiv gade, hvor hyggelige huse ligger side om side og er fyldt med en masse forskellige mennesker – især en hulens masse børn. Bogen består af 10 korte, finurlige historier om nogle af de børn. Til hver godnathistorie er der knyttet en sang, som er skrevet med rod i og kærlighed til den klassiske godnatsang-tradition, hvor det er højt prioriteret, at sangene nemt skal kunne læres og synges af børn og deres voksne.

Alle bogens historier er afsluttede fortællinger, der kan læses uafhængigt af hinanden på samme måde som sangene også kan stå alene.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hardback)
Belastning...
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 1T 53M
ISBN: 9788740071245
Format: Download MP3
Lydbog udk. 12. april 2021
Indlæst af: Thomas Skov
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Emilie Bruhn, Martin Sommer, Thomas Skov
Hvad enhver far bør vide
En morsom, uhøjtidelig og personlig guide fyldt med erfaringer, Læs mere
Den store mission
I Den Store Mission følger vi Thomas, mens han prøver at jonglere venskab, Læs mere