Snask
Hør uddrag

Snask

Daniel Dencik

Politikens Forlag
Alicia Købke er 19 år. Hun er efterkommer af guldaldermaleren Christen Købke og den yngste, der nogensinde er kommet ind på filmskolen i København. Hun vælter rundt i sit eget liv og har flere partnere af vekslende køn, et par affærer plus det løse. Hun er opsætsig og grænsesøgende og har slået sig op på at gøre det helt private til kunst. Nu trækker det højpotente Hollywood i hende.

Trevor er gammel nok til at kunne være far til Alicia. Han vil gerne være filminstruktør, han ved bare ikke, hvad han skal instruere. Hollywood trækker ikke i ham, men han har noget særligt kørende med øgruppen Samoa langt ude i Stillehavet. Der har han engang forsøgt at blive fri for verden. Nu vil han score Alicia og drage tilbage med sin eneste ene ved sin side. Og en dag i Hollywood er hun blevet gravid.

Kan Alicia og Trevor finde sammen? Kan de finde et fælles paradis? Vil man overhovedet sætte et barn i verden, hvis denne verden er uden fremtid? Bærer selve ideen om kernefamilien en stor del af ansvaret for verdens udarmede forfatning? Og findes der andre samlivsformer og fællesskaber, der muliggør en smukkere og mere bæredygtig fortsættelse af menneskeslægten?
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740069044
Format: ePub
E-bog Udk. 22. February 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Preben Rasmussen
Daniel Denciks roman ”Snask” er heldigvis mere et spændende diskussionsoplæg end et manifest om kernefamiliens undergang og om naturens og menneskets frelse. Den ironiserer over absolutisme og hykleri, men det betyder ikke, at den er uden brod, blot mærker man stikket i alle afkroge.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Daniel Dencik
Forfatterfantasier
FORFATTERFANTASIER er den seneste samling af erotiske noveller baseret på Læs mere
Første person flertal
Alexander har mistet kontakten til sine børn og forsøger at fortsætte sit Læs mere
Nordisk vildt
Tvillingebrødrene Silas og Elias lever vidt forskellige liv. Hvor Elias Læs mere
Trøst
Betagende novelle fra Politikens Forlags digitale imprint Unit e om en Læs mere