Smukke ting
Læs uddrag

Smukke ting

Erindringer

Hunter Biden

Politikens Forlag
”Jeg kommer fra en familie, der er blevet formet af tragedier og forbundet af en helt usædvanlig og ubrydelig kærlighed,” skriver Hunter Biden i Beautiful things, som udgives af USA’s største forlag, Simon & Schuster, og som i Jakob Levinsens danske oversættelse hedder Smukke ting.

Bogen er en barsk, rørende og velskrevet fortælling om at vokse op i skyggen af amerikansk politik. Om at opleve stor sorg og synke ned i et altfortærende misbrug af alkohol og stoffer. Om at blive skydeskive for en smædekampagne iværksat af staben omkring daværende præsident, Donald Trump. Og om at overvinde problemerne og rejse sig takket være et fasttømret sammenhold og en betingelsesløs kærlighed fra de allernærmeste – især faderen Joe Biden.

Forfatteren Stephen King har læst bogen og giver den følgende ord med på vejen:
”I Anonyme Alkoholikere plejer vi at sige, at uanset om man kommer lige fra Yale eller fra fængslet, er alle misbrugere lige. I sin rystende og stærkt læseværdige erindringsbog beviser Hunter Biden endnu engang, at hvem som helst – selv en søn af USA’s præsident – kan komme totalt på afveje i et mareridt af afhængighed. Der er nok af erindringer om de tre R’er (rom, ruin og redning), men i netop denne bog fremstår nogle passager gribende klarsynede. Han indleder med et spørgsmål: Hvor er Hunter? Svaret er, at han er lige her i bogen med både alt det gode, det onde og det smukke.”


Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 46M
ISBN: 9788740072396
Format: Download MP3
Lydbog udk. 06. April 2021
Indlæst af: Thomas Bang
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Bogens_liv (IG)
En bog der sagtens kan tåle at blive læst flere gange!
 
 
 
 
-  Bogglaede(IG)
Yderst vellykket og velskrevet
 
 
 
 
-  krimiormen.dk
barsk, rørende og velskrevet fortælling om at vokse op i skyggen af amerikansk politik.
 
 
 
 
-  Altinget, Anne Sofie Allarp
 
 
 
 
 
-  Politiken, Christian Jensen
Hold da op for en livs-og dødshistorie … gribende.
 
 
 
 
-  Kristeligt Dagblad, Michael Bach
Rørende selvbiografi … læs endelig " Smukke ting". Ikke siden Kennedy-familien har Det Hvide Hus haft beboere med helt så sammensat en menneskelig blanding af død, sorg, tro og håb som Biden-klanen, og dette miks er bogen en vigtig brik til forståelsen af.
Weekendavisen, Adam Holm
En stærk og påfaldende usminket erindringsbog … en uhyrlig indsigt i den menneskelige naturs skrøbelighed.
Information , Lloyd Green
Hunter Biden har ikke rigtigt noget filter … skrevet i et flydende sprog og i et hastigt fortælletempo.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, David Trads
Det er svært, virkeligt svært, at holde tårerne tilbage, når man læser den selvbiografi, som præsident Joe Bidens eneste nulevende søn nu udgiver … en rå og hudløst ærlig fortælling fra en søn af en præsident.
Downloads