Slut med forbudt
Hør uddrag

Slut med forbudt

Morten Elsøe, Morten Svane

Politikens Forlag
Er du træt af tidens sundhedskrav? 
 
Slut med forbudt er et opgør med sundhedsdiktaturet: Regler, der bestemmer, hvad du skal spise, hvor hårdt og hvor meget du skal træne, og hvordan du skal se ud, for at du kan kalde dig sund.
 
Slut med forbudt bygger på videnskab og fornuft, i stedet for madreligion og fanatisme. Væbnet med denne bog, kan du slutte fred med din mad og din krop, og leve et liv, hvor det du spiser er en kilde til nydelse i stedet for stress. Et liv hvor du kan spise kage uden at tage på.
 
Du vil blandt andet kunne læse om:

  • Hvorfor forbud, restriktioner og et
konstant fokus på den 'rigtige' mad står i vejen for både sundhed og vægttab.
  • Hvorfor du ikke behøver at frygte at slippe kontrollen over det, du spiser.
  • Hvorfor der slet ikke findes usund mad.
  • Hvordan selvhad og dømmende fingre er en bombe under folkesundheden.
  • Hvorfor du er overbevist om, at alle andre gør det bedre end dig
  • Hvordan du slipper fri af de kontrollerende tanker, så du kan vælge din egen vej.
Slut med forbudt gør op med de mest ødelæggende misforståelser, der dominerer på den danske sundhedsscene. For du behøver ikke helseguruerne til at vælge, hvordan du skal leve dit liv. Sig ’Slut med forbudt’ og opnå den sundhed, du fortjener.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
ISBN: 9788740027228
Format: 151x226
Udk. 20. June 2016
1. udgave, 5. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: DasRotesRabbit
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  http://carrotstick.dk
Det er fantastisk med en bog på markedet, der giver mig ret i, at jeg selv bestemmer, og at så længe jeg er tilfreds (sådan rigtig tilfreds og ikke bare lever i negativ accept af en usund og overvægtig krop), så er jeg også så sund, som jeg skal være, selvom jeg ikke har sixpack eller kan løbe en marathon ...

Ønsker du at gøre op med dine indre sundhedsdæmoner? At kunne give dig selv et nyt, rationelt tankemønster, omkring hvad sundhed er (og ikke er) på baggrund af rigtig evidens? At lære det med en bog, der er skrevet på et sprog der går rent ind, krydret med humor, personlige beretninger og et oprigtigt ønske om, at du bliver den sundeste, gladeste udgave af dig? Så er ’Slut med forbudt’ den næste bog på din ønskeliste! Hos mig får den i hvert fald topkarakter for at være et ærligt, sagligt og frisk pust på sundhedsfronten.
Læs mere
Lektørudtalelse, Anne Birgitte Langkilde Hundahl
Forfriskende og anderledes slankebog, uden forbud, til alle der gerne vil tabe sig, men som ikke orker at følge den ene fanatiske kur efter den anden … sund fornuft underbygget af videnskabelige fakta.
http://maxer.dk, Jacob Beerman
… fremragende bog, som gør op med de eksisterende paradigmer i sundhedsverdenen - paradigmer, der står i vejen for, at du kan leve sundt. De skal rives ned før et afbalanceret paradigme kan bygges op.

Jeg kan ikke lægge skjul på min begejstring for bogen for jeg mener simpelthen det er så vigtigt, at sundhedshysteriet bliver nuanceret og sat i et større perspektiv. Noget bogens forfattere i høj grad gør. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Morten Elsøe, Morten Svane
Madro
Anne Gaardmand, Morten Elsøe
Få værktøjerne til at undgå de evige kampe og frustrationer, når børnene Læs mere