Slip angsten
Hør uddrag

Slip angsten

Irene Henriette Oestrich

Politikens Forlag
Angst er en naturlig følelse på lige fod med vrede, glæde og tvivl. Dens formål er at beskytte dig, og forstår du at håndtere den, sikrer den dig succes, sundhed og velvære.

 Slip angsten beskriver i et lettilgængeligt sprog, hvordan du klæder dig på, når angsten truer med at klæde dig af. Når du kender angstmekanismerne og ved, hvordan angsten viser sig i din psyke og din krop, kan du meget lettere lære at få den til at arbejde for dig og ikke imod dig.Bogen og cd’en er spækket med veldokumenterede strategier og øvelser, så du er på forkant med enhver situation – fra hverdagens udfordringer, som de fleste af os kan nikke genkendende til – til når angsten bliver en lidelse, der kan lamme vores liv delvist eller helt. Læs blandt andet om, hvordan du lærer at skelne mellem irrationel og rationel angst ved at stille udfordrende spørgsmål, og om hvordan du kan styrke din robusthed over for angsten ved at dyrke lykken i dit liv.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788756705004
Format: ePub
E-bog Udk. 24. August 2011
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sarah Sanctuary Williams
Anmeldelser og omtale
Midtjyllands Avis
Den solide baggrund mærker man som læser tydeligt i bogen, der er både fængende, lærerig og noget af en øjen-åbner. På forunderlig vis kan man få lige det ud af den, som man har brug for
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Irene Henriette Oestrich
Slip bekymringerne
Det er naturligt at bekymre sig - men hvis bekymringerne tager Læs mere
Bedre selvværd
Et højt selvværd er roden til vores trivsel livet igennem. Skranter Læs mere
Find livsglæden igen
Opskriften på lykken findes i tankerne. Derfor er det også i Læs mere