Slankekuren
Hør uddrag

Slankekuren

Katja Kafling, Nymanns ApS, Skovmose Coaching

Politikens Forlag
Bliv slank for altid!

30,9 kilo! Så meget tabte Brian Sønderbye på 16 uger, da han testede Birgitte Nymanns slankekur. Nu kan du gøre ham kunsten efter. Hvis du følger hendes anvisninger, vil kiloene rasle af.

Kuren er enkel: Den varer 16 uger. Hver anden uge sker der noget nyt, så dit vægttab ikke stagnerer undervejs. Den er nem at følge – uanset om du spiser derhjemme eller har et job med kantineordning, eller du er på farten hele dagen med medbragt mad.

På Birgitte Nymanns kur får du balanceret dit blodsukker, og du får masser af energi og et større velvære. Slankekuren er lavet sådan, at du sagtens kan spise det samme som resten af din familie – blot med nogle få ændringer. Du får ikke sukker og kun lidt stivelse, men spiser masser af kød og grøntsager, og du skal også have fedt. For eksempel må du gerne spise smør. Du skal altså ikke sidde med en portion kål og appelsiner, mens resten af familien spiser "almindelig" mad. I stedet for får du 35 dejlige og sunde opskrifter, der hjælper dig godt på vej og får kiloene til at forsvinde.

Du bliver guidet igennem alle 16 uger og får lette træningsprogrammer, der er nemme at udføre. Du får også gode råd om, hvordan du kan forbrænde ekstra kalorier uden at træne. Endelig har bogen en række overbevisende personlige fortællinger om mennesker, der har gennemført Slankekuren, og som har holdt vægten efter kuren eller automatisk har tabt sig endnu mere, fordi den har hjulpet dem med at ændre deres kostvaner.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788740021493
Format: ePub
E-bog Udk. 01. January 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Fyens Stiftstidende, Henriette Ankerstjerne Herman
Birgitte Nymann, der står bag kurens principper, er en guru inden for sundhed og vægttab. Hun har en solid viden og erfaring … Bogen er i øvrigt krydret med personlige beretninger, træningsøvelser, kapitler om motivation og succes og ikke mindst lækre opskrifter. Den er skrevet på en spændende måde, der gør, at man får lyst til at læse videre. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Katja Kafling, Nymanns ApS, Skovmose Coaching
Flad mave for altid - træningsprogrammer
Vil du have mindre taljemål og en mave uden buler? Så har du fat i den Læs mere
Flad mave for altid
Vil du have en flad mave og et mindre taljemål?

Så har du fat i den Læs mere