Skytsenglen
Hør uddrag

Skytsenglen

Arto Halonen, Kevin Frazier

Hr. Ferdinand
Romanen bag filmen Skytsenglen, der har premiere i juni 2018 med Pilou Asbæk i hovedrollen.

I 1951 træder en ung mand ind i Landmandsbanken på Nørrebro. Han vil røve banken, men noget går galt, og han skyder to bankfunktionærer, inden han forlader åstedet på cykel. Drabsmanden bliver hurtigt fanget, men noget ved hans opførsel undrer de lokale politifolk. Han virker distræt, upåvirket og underligt rolig. Og under forhør påstår den unge mand at være fuldstændig uden ansvar – han er nemlig tilsyneladende under hypnose. 

Dette bliver starten på opklaringen af et af det 20. århundrede mest omtalte danske drabssager, som nu har fundet vej til det internationale filmlærred.

Manuskriptarbejdet er foregået sideløbende med arbejdet med romanen, og romanen løber over med hidtil ukendt research og stærk psykologisk spænding. True crime, når det er allerbedst.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
ISBN: 9788740046205
Format: 145x220
Udk. 07. juni 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: paperback
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Sarah O'Neill von Essen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Cats, Books and Coffee, Lotte Eskildsen
”I en god blanding af virkelighed og fiktion er det lykkedes Arto og Kevin at beskrive sagen om Hypnosemordet på en saglig og interessant måde. Man kan som læser ikke lade være med at drage paralleller til den måde, vi også i dag manipuleres.”
 
 
 
 
-  Bogfidusen.dk, Camilla Laugesen
”God, uhyggelig og læseværdig”
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
”Hvis du leder efter en krimi til poolområdet eller bare, som jeg, er en hund efter små historier med rod i virkeligheden, så læs bogen her, som også giver et interessant og spændende indblik i 1950'ernes Danmark.”
 
 
 
 
-  Sidses bogreol, Sidse Cordes
”Dét, at bogens omdrejningspunkt netop er hypnose og hypnosens magt, gjorde også bogen ret uhyggelig, og det løb mig flere gange koldt ned ad ryggen under min læsning … En interessant og spændende thriller om både manipulation, magt, udnyttelse og bedrag. Kan absolut anbefales!”
Bogblogger.dk , Claus Henriksen
”Meget relevant i valg af emne og glimrende skrevet.”
Midthimmerlands Folkeblad, Lars Lundsgaardvig
”Kan man hypnotiseres til at begå bankrøverier og til at dræbe? Det er spørgsmålet i den velfortalte, spændende og indimellem særdeles intense, psykologiske thriller ’Skytsenglen’, som er baseret på virkelige, voldsomme hændelser.”
Skytsenglen
Skytsenglen er romanen bag filmen af samme navn, der har premiere i juni 2018 med Pilou Asbæk i hovedrollen.
Downloads