Skift kurs
Læs uddrag
Hør uddrag

Skift kurs

Chip Heath, Dan Heath

Don Max
Skift kurs er den seneste bog fra de populære og højt respekterede Heath-brødre, hvis bøger er oversat til 29 sprog. Skift kurs strøg straks ved udgivelsen ind på førstepladsen på både New York Times og Wall Street Journals bestsellerlister.

Dette er en bog med et meget bredt salgspotentiale, da den både retter sig mod private og erhvervslivet. Den er let tilgængelig, underholdende og utrolig lærerig.

Hvorfor er det så svært at forandre ting? At smide de famøse fem kilo, at få teenageren til at rydde op? De fleste af os har prøvet at forandre både os selv og andre. Og de fleste af os har fejlet. Måske fordi vi tit leder efter en løsning, der er lige så omfattende som problemet selv.

Men det er heldigvis slet ikke nødvendigt. Modstanden mod forandring sidder nemlig inde i vores egne hoveder, hvor vores rationelle side og vores følelsesmæssige side konstant bekriger hinanden. Vores rationelle side ved udmærket godt, at der skal en forandring til, hvis vi skal smide fem kilo inden ferien. Og den ved, at det er ensbetydende med afsavn. Vores følelsesmæssige side kunne omvendt ikke være mere ligeglad, hvad forandring angår. Den elsker det kendte, den hurtige behovstilfredsstillelse og rutinerne – også dem, der handler om at snuppe en latte og en croissant på vej til arbejde.

Skift kurs viser, hvordan man med en let manipulation kan få den rationelle og den følelsesmæssige side til at finde fælles fodslag – både hos sig selv, sine børn og sine ansatte. Og så bliver den svære forandring nemmere, uanset om den foregår på individ-, organisations- eller samfundsniveau. Lær hvordan hos de veloplagte og inspirerende Heath-brødre!

Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 299.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 380
ISBN: 9788792845153
Format: 151x201
Udk. 01. januar 2013
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Don Max
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Downloads