Skandalens anatomi
Hør uddrag

Skandalens anatomi

Sarah Vaughan

Hr. Ferdinand
Sophies mand James er en god og kærlig far, en opmærksom ægtemand og en karismatisk og succesfuld figur i den offentlige debat. Og så er han anklaget for en frygtelig forbrydelse. Sophie er overbevist om hans uskyld og desperat for at beskytte sin dyrebare familie mod de løgne, der truer med at flå den i stykker.

Advokaten Kate Woodcroft skal føre sagen; hun er en dreven professionel og forstår, at jura mest af alt handler om at have argumenterne i orden. Og alligevel betyder sandheden mere for hende. Hun er sikker på, at James er skyldig, og fast besluttet på, at retfærdigheden skal ske fyldest.

Hvem har ret, når det kommer til James? Sophie eller Kate? Og har nogen baseret dommen på andet end fornemmelser og personlige oplevelser? På trods af sin privilegerede opvækst ved Sophie udmærket, at hendes perfekte liv ikke er ukrænkeligt. Det har hun vidst, siden hun og James mødte hinanden på Oxford, og noget unævneligt fandt sted i en månebelyst atriumgård. Sophie vidste aldrig rigtig, hvorfor hendes læsemakker Holly pludselig forlod universitetet. Men hvad ville der ske, hvis Sophie kendte sandheden?
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740053883
Format: ePub
E-bog Udk. 21. February 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Siri Ranva Hjelm Jacobsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten
”En fremragende fortalt historie med Oxford og Londons advokatkvarter som geografiske omdrejningspunkter, og som ubarmhjertigt udstiller dele af den britiske overklasse på faktuelt grundlag. Sarah Vaughan ’Skandalens anatomi’ må kandidere til at være en af disse års allerfineste krimier.”
 
 
 
 
 
-  Politiken, Sophie Engberg Sonne
”Saftig spændingsroman med #MeToo-aktualitet og en solid politisk intrige. Sarah Vaughan er en dygtig plotsnedker, og så tør hun kritisere den engelske overklasse … Fortællemæssigt leveret med nøjagtig de intervaller, der holder sulten stangen, men skaber cliffhangere så stærke, at det ene kapitel æder det andet … Både tankevækkende og højaktuel … En sand pageturner.” Læs mere
 
 
 
 
 
-  Søndag, Dorthe Liljensøe
”Er du til "gode gamle" engelske spændingsromaner, der udstiller hykleriet og sammenspistheden, kan den varmt anbefales.”
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
”En dreven roman, der med indsigt og mod tager store spørgsmål op … Vedkommende, spændende og ret så skræmmende sine steder.”
Information, Martin Bastkjær
”Medrivende krimi … En medrivende iscenesættelse af aktuelle emner som samtykke og misbrug af privilegier.”
 
 
 
 
 
-  Bogliv.dk
I bedste noir-stil får vi historien fra flere sider og ved ikke helt, hvem vi skal stole på – den er elementært spændende, og jeg læste den på to dage i streg.
 
 
 
 
 
-  Julie The Book Cat
”En fantastisk læseoplevelse… Det er en roman, hvor man skifter mellem at holde med eller afsky personerne. Hvor man ikke ved, hvad der egentligt er op og ned – hvor siderne vender sig selv, fordi man bare må vide mere … Karaktererne er troværdige, og deres tanker og følelser er vældig godt beskrevet.” Læs mere
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset
”Vanvittig god spændingsroman. Det er en af de romaner med et emne, der sætter tankerne i gang. For kender vi i virkelighed de mennesker, vi omgås dag efter dag? … Historien er fængslede, medrivende og følelsesladet … Et super velskrevet plot.”
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol, Sidse Cordes
Hold nu op, hvor skriver Sarah Vaughan godt … Én af de thrillers, hvor spændingen er konstant underliggende og stemningen er dyster … En perfekt kombination af både psykologisk thriller og retssalskrimi. Jeg var helt vild med den.
Københavneravisen, Jannik Lunn
”Én af årets mest aktuelle og vedkommende krimier … Hamrende spændende pageturner, som er hyperaktuel i disse # MeToo-tider”
 
 
 
 
-  anettesbookshelf.dk , Anette Knudsen
Fantastisk persongalleri med meget fine og udførlige karakteristikker … Bogen er velskrevet med mange detaljerede beskrivelser, både af miljøet på det prestigefyldte Oxford University og af de rige, unge Libertineres moralsk afvigende adfærd, som spiller en væsentlig og afgørende rolle. Der venter en overraskende twist … En anbefalelsesværdig psykologisk spændingsroman, som jeg undervejs sagtens kunne forestille mig i en spændende filmatiseret udgave. Læs mere
Litteratursiden.dk, Monica Severin
Med tanke på tidens skandaler er denne spændingsbog højaktuel … Romanen er velskrevet, og jeg kan godt lide, at den skifter synsvinkler, så man, uden at alt dermed afsløres med det samme, ser sagen gennem flere hovedpersoners øjne. På den måde er det også en roman, der giver stof til eftertanke.
Krimisiden.dk, Lone Pedersen
”Medrivende pageturner … Et mesterligt retssalsdrama, som er lige så meget en perfekt thriller, der kryber ind under huden.”
Bogblogger.dk, Karen Rosenfeldt
En af de bøger, du læser på en eftermiddag. Den er nemlig ikke til at lægge fra sig.
Bech’s books, Tine Bech
Velskrevet britisk psykologisk thriller. En del af handlingen foregår i retssalen, det er super spændende at høre om, det foregår jo på en noget anden måde end herhjemme. Parykker, udvælgelse af jury m.v. … Man kan næsten se de lidt mørkt indrettede retsbygninger for sig.”
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Sarah Vaughan
Omdømme
Sarah Vaughan
Emma har ofret meget — inklusive sit ægteskab og sit forhold til datteren Læs mere