1. december 2016

Sigurds danmarkshistorie bliver årets julegavehit

Sigurd Barretts bogværk Sigurd fortæller danmarkshistorie samt hans brætspil Sigurds danmarkshistorie på spil ser ud til at blive årets helt store julegavehit. Bare halvanden måned efter udgivelsen er bogen trykt i mere end 35.000 eksemplarer, og 10.000 brætspil er solgt.
 
I oktober måned udgav Sigurd Barrett sit mest ambitiøse projekt til dato: Sigurd fortæller danmarkshistorie, hvor han i sin sædvanlige levende stil tager læseren med gennem 128.000 års danmarkshistorie.
 
Projektet består af et illustreret bogværk, et musikalbum, et omfattende undervisningsmateriale, et gratis iPad-spil, et brætspil for hele familien, 40 film optaget historiske steder i Danmark til fri download, en tv-serie og en koncertturné, hvor den anerkendte entertainer formidler danmarkshistorien til børn. Projektet løber over de næste tre år, og første del af projektet – bog, musikalbum, brætspil og iPadspil – er sat i søen med stor succes.
 
Formidlingen af danmarkshistorien sker i helt samme ånd, som man kender fra Barretts formidling af alt fra klassisk musik, opera og jazz til Bibelens fortællinger, og hans historier om de nordiske og græske guder. Og som alle voksne, der har læst Barretts bøger højt for sine børn, vil vide, er der også masser at komme efter for forældrene.
 
”Jeg er meget lykkelig over, at min danmarkshistorie er blevet så godt modtaget af læsere og af anmeldere,”  fortæller Sigurd Barrett og uddyber:  ”Jeg har lagt utrolig mange kræfter i både bogen og musikken og brætspillet, og jeg håber, at familierne vil hygge sig med historierne på tværs af generationerne i den kolde vintertid.”

Gå til News