Shadow Army
Læs uddrag

Shadow Army

Thomas Rathsack

Politikens Forlag
Shadow Army er første bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om jægersoldaten Michael Plessner.

En terroraktion mod den danske ambassade i Islamabad dræber 11 mennesker - heriblandt ambassadøren og en amerikansk oberst. Angrebet er planlagt og udført af Al Qaida's eliteenhed, Shadow Army, med topterroristen Mohammed Jamal Azzam i spidsen.

Tre patruljer fra jægerkorpset indsættes i den hemmelige, amerikanske ledede Task Force Black, som har til formål at eliminere højtstående Al Qaida-medlemmer. De danske elitesoldater forbereder en operation i de uvejsomme bjerge mellem Afghanistan og Pakistan for at få ramt på Mohammed Jamal Azzam, men Al Qaida viser sig stærkere end antaget, og det kommer til en voldsom ildkamp, hvorunder flere jægersoldater bliver dræbt.

Den 34-årige jægersoldat Michael Plessner, såres hårdt og slipper kun væk med nød og næppe. Et par døgn senere bliver han i bevidstløs tilstand fundet af en 14-årige afghansk dreng, Jahwed, som bringer ham til sin landsby. Her bliver Plessner omfattet af den lokale stammekultur, som indebærer, at landsbyboerne beskytter ham med deres eget liv som indsats.

Men det rygtes, at Plessner holder sig skjult i landsbyen og Al Qaida-cellen vender tilbage i et forsøg på at tilfangetage og halshugge ham. En ny blodig konfrontation venter. Efterfulgt af en hæsblæsende flugt over de øde bjerge.

Shadow Army er Thomas Rathsacks romandebut, og han skriver sig direkte ind i en international tradition for trillere, som handler om elitesoldater på skarpe operationer.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 4M
ISBN: 9788740005547
Serietitel: Plessner-serien
Nummer i serien: 1
Format: Download MP3
Lydbog udk. 24. January 2012
Indlæst af: Thomas Rathsack
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Børsen, Jonas Hindsholm Bentzen
Det er action med realisme, og det kræver håndelag at kunne holde den stil kørende over en hel bog både sprogligt og indholdsmæssigt, uden at det bliver monotont – men forfatteren er simpelthen på hjemmebane
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Bo Elkjær
En regulær spændingsroman … Hurtig og effektiv. Alene Rathsacks baggrund bør trække læsere til hans nye bog. Man mærker den faglige ekspertise, når han tørt og nøgternt beskriver Jægerkorpsets operationer i felten … Jeg glæder mig til at læse den næste
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Ivar Juel Nordentoft
Han er tør, rå og skræmmende realistisk som forfatter … Bogens plot er orkestreret som en skarp indsats af aktionsstyrken … Du slipper ikke ud af bogens greb før sidste side
 
 
 
 
-  krigeren.dk, Jeanette Serritzlev
Det er underholdning – men underholdning, man bliver klogere af. Læsning kan anbefales
Weekendavisen, Louise Windfeld-Høeberg
En flot spændingsroman, der holder hvad den lover: Blod, sved og sammenhold … Jeg ser frem til at overgive mig til Rathsack igen
Shadow Army
Første bind i en serie med jægersoldaten Michael Plessner som hovedperson.Thomas Rathsack skriver sig direkte ind i en international tradition for thrillere, som handler om elitesoldater på skarpe operationer.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Rathsack
Kollaps
Den tidligere jægersoldat Michael Plessner er i Rusland for at undervise en Læs mere
Attitude
Den personlige attitude er ofte udslagsgivende for succes eller fiasko.  Læs mere
Djævlens døtre
Fjerde bind i Thomas Rathsacks hæsblæsende thrillerserie om jægersoldaten Læs mere
Dødemandsbugten
Dødemandsbugten er tredje bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om Læs mere
Sort daggry
Sort daggry er andet bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om jægersoldaten Læs mere
Stærk under pres
Har du og dit team brug for at præstere optimalt under pres? I denne bog Læs mere