Seriøst bedre hud
Hør uddrag

Seriøst bedre hud

Anette Kristine Poulsen

Politikens Forlag
”Jeg frygter mere ikke at blive gammel end at blive det. For det er et privilegium af de storeat være her. Og derfor giver det for mig aldrig mening at sætte anti foran age. Men hit gerne med den bedste hud.”

Skønheds-anmelder Anette Kristine Poulsens nye bog er en no-nonsens vejviser med rækkefølger og konkrete bud på, hvordan du pleaser og plejer det sejeste og mest personlige hus, du nogensinde kommer til at bo i: Nemlig din hud.

Muligvis har du, som forfatteren selv, trådt på din hud, branket og solsmadret den, så ar, pletter og kraterdybe porer står i vejen for den fugtmættede glød, der gør alle så godt. Heldigvis er det aldrig for sent at forbedre sin hud markant. Første skridt er at vende ryggen til kaos og målrettet gå efter fakta. Derved undgår du forvirring, frustration og fejlkøb og i får i stedet det konkrete overblik med de rutiner og rækkefølger, der kan ses og mærkes på din hud: Hvad skal på hvornår og hvorfor?

Konkret bliver du klogere på det, der uvildigt og dokumenteret gør indtryk på alt fra sart rødme til forstørrede porer og hud, der krøller tørt, og ikke mindst de solpletter, der stjæler lys fra ansigtet. Suppleret med hudkærlige kost-tips og Anettes alternativer til Botulinumtoksin (bedre kendt som Botox) og fillers.

Endelig bliver alt fra appelsinhud til nødvendigheden af øjencreme sendt en tur igennem løgnedetektoren. ”En samlet cocktail der vil klæde dig på til at træffe de bedste beslutninger for lige præcis din hud”, lover Anette Kristine Poulsen, skønhedsredaktør på Børsen og flittig gæst i Go’ morgen Danmark. Bogens faglige indhold er afstemt med hudlæge, professor dr. med. Christian Grønhøj.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
ISBN: 9788740059106
Format: 147x214
Udk. 27. February 2020
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Hæftet
Fotograf: Lea jessen Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Loisandme
Anmeldelser og omtale
Life with #lisegrosmann
Seriøst bedst …Glæd jer til den bedst tænkelige fagligt funderede ledsagelse ude i det, der efterhånden har udviklet sig til en jungle af ikke bare produkter men også anvisninger, der stikker i hver sin retning. Jeg tør godt love jer, at I efter endt læsning ikke sidder tilbage med et eneste ubesvaret spørgsmål. Læs mere
Qland
Jeg elsker bogen og er helt på linje med de holdninger og de råd, der gives i den. Jeg kan ikke anbefale den nok, hvis du er interesseret i hudpleje og gerne vil bruge din tid og dine penge rigtigt. Jeg kan næsten ikke forestille mig det spørgsmål om hudpleje (om både cremer, kosttilskud, maskiner og æstetiske behandlinger som botox og filler), som ikke bliver besvaret i bogen. SÅ, hvis du vil være din egen ekspert, så læs den!!! Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Anette Kristine Poulsen
Bedre hud med årene
Alder har aldrig været nogens hudtype. Ny bog giver opskriften på en række Læs mere