Seriøst bedre hud
Læs uddrag
Hør uddrag

Seriøst bedre hud

Anette Kristine Poulsen

Politikens Forlag
Få en hud i topform

Ny bog fra hudeksperten Anette Kristine Poulsen giver gode, videnskabeligt baserede og praktiske råd til, hvordan man gør det allerbedste for sin hud.

Mon ikke de fleste kvinder har følt sig opgivende, frustrerede og snydt, når de igen har investeret i et kostbart 
hudplejeprodukt, der lovede den helt store forvandling, som bare aldrig kom? Måske blev cremen ovenikøbet markedsført ved først at pirke til vores aldersfrygt og derefter feje os op fra gulvet med salgstaler om, hvordan den kunne eliminere alt det, som vi burde skamme os over. Vores alder for eksempel.

Sådan behøver det ikke at være. I stedet for at finde dig i vildledende og nedgørende salgspropaganda om anti-age kan du få din hud til at stortrives og vise sig fra sin bedste side ved at holde dig til indholdsstoffer og metoder med videnskabeligt dokumenteret effekt, der både kan ses og mærkes.

”Den slags findes nemlig, uanset omdu vil gøre en indsats mod solplettet hud, forstørrede porer eller rynker,”
lover Anette Kristine Poulsen, skønhedsredaktør på Børsen og flittig gæst i Go’ morgen Danmark. ”Men det gælder om at sætte sig ind i, hvordan man bruger dem. Hvad skal på hvornår og hvorfor? Og kan man blande nogle af dem selv?”

Hendes nye bog Seriøst bedre hud er for alle, der har lyst til at blive klogere på deres huds reelle behov og få en overskuelig hudplejeplan, der virker. Bogens faglige indhold er afstemt med hudlæge, professor dr.med. Christian Grønhøj.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
ISBN: 9788740059106
Format: 147x214
Udk. 27. februar 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
På vej
Downloads