Nu er travlhed ikke længere nogen undskyldning for at ringe til pizzamanden.
”Jeg har ikke tid til at lave sund mad” er en af de mest almindelige undskyldninger, for mange tror, at det tager lang tid at lave gode og sunde måltider. Men sådan behøver det slet ikke at være, lover Suzy Wengel, kvinden bag spisesystemet Sense.
Gennem de seneste seks år har hun hjulpet hundredtusindvis af mennesker med at opnå en sundere vægt og bedre spisevaner med sine helt enkle principper om håndfulde og spisekasser. Men hun ved også, både fra sit tætte samspil med læsere, følgere og online-klubmedlemmer
og fra sin egen travle hverdag, at hvert et minut i køkkenet tæller, når der er knald på. Derfor har hun sat sig for at vise, at man sagtens kan lave god og mættende mad, selv om der kun er 20 minutter at gøre godt med eller endnu mindre.
Jeg gør det jo selv to-tre gange om ugen, og familien synes altid, at det smager sindssygt godt. F.eks. når jeg laver gryderetter med skønne rester fra køleskabet og bælgfrugter fra dåse eller pasta fra skuffen. Så en del af kunsten er at have et godt lager, som man altid kan trylle et lækkert, sundt og mættende måltid ud af i en fart, fortæller Suzy Wengel.
I sin nye bog Sense Express præsenterer hun en perlerad af lynopskrifter til alle måltider i fire uger. 20 minutter i køkkenet er den maksimale tidsramme. Nogle retter er dog klar til at komme på bordet efter bare 10 minutter.
Læs mere
Vælg udgave:
e-bog (epub)
p-bog (hæftet)
Se flere forhandlere
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
ISBN: 9788740041989
Format: 170x240
Udk. 27. December 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: MOM
Fotograf: Fotograf Lone Brandt, Joachim Wichmann, Les Kaner Fotografi, Søren Rex-Dybmose
Forlag: Politikens Forlag