Selfies
Hør uddrag

Selfies

Jussi Adler-Olsen

Politikens Forlag
De er unge, smukke og går i det rigtige tøj. De bruger timer hver dag på at sætte hår, lægge makeup og ordne negle, og de drømmer om at blive stjerner i store realityshows – og så er de på kontakthjælp. Kvinderne tænker kun på sig selv og lever i sus og dus, men det er et dødsensfarligt liv, for de er blevet en torn i øjet på en totalt uligevægtig person, der har sat sig for at gøre op med snylterne en efter en. I første omgang er det ikke en sag, der interesserer Carl Mørck. Han har opdaget, at han er blevet en brik i ledelsens interne magtkampe, og han må handle hurtigt for at sikre Afdeling Q’s overlevelse. Da han samtidig får et tip om, at en ny sag minder om et uopklaret mord tolv år tidligere, får han mere end nogen sinde brug for sin kollega Roses knivskarpe overblik. Men Rose er sygemeldt, fordi forfærdelige oplevelser fra hendes fortid spøger, og hun kæmper for at slippe fri af mørket, der truer med at lukke sig omkring hende og den hemmelighed, hun bærer på. Carl, Assad og Gordon arbejder i døgndrift på at løse det vidt forgrenede mysterium om de to mord, men mest energi lægger de i at hjælpe Rose. Efterhånden som de graver sig længere ned i hendes historie, forstår de, at en forbrydelse har fundet sted, og pludselig forsvinder hun fra jordens overflade…

JUSSI ADLER-OLSEN debuterede i 1997 med Alfabethuset og skrev siden Og hun takkede guderne og Washington Dekretet. I 2007 udkom første bind i serien om Afdeling Q Kvinden i buret. Herefter fulgte Fasandræberne, Flaskepost fra P, Journal 64, Marco Effekten, Den grænseløse, Selfies, Offer 2117, Natrium Chlorid og i 2023 bind 10 Syv m 2 uden lås. Bøgerne om Afdeling Q udgives på over 40 sprog og topper jævnligt bestsellerlisterne i særligt Tyskland, Norge og Holland. De første seks bind i serien er filmatiseret, og flere er på vej.


Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 lydbog (cd-rom)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 140.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 512
ISBN: 9788740079067
Serietitel: Afdeling Q
Nummer i serien: 7
Format: 145x220
Udk. 06. October 2023
9. udgave, 1. oplag
Indbinding: paperback
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-posten, Lars Ole Sauerberg
Adler-Olsen spiller som tidligere virtuost på mange strenge med overlappende plot-udviklinger og stilsikkert sprog med mange klart tonende registre.
 
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
Afdeling Q på hårdt arbejde i suveræn krimi … [Jussi Adler-Olsen] skriver med et kolossalt drive og overskud, og hans evne til at få de mange handlingstråde til at falde i hak er suveræn.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-posten, Lars Ole Sauerberg
Adler-Olsen spiller som tidligere virtuost på mange strenge med overlappende plot-udviklinger og stilsikkert sprog med mange klart tonende registre.
 
 
 
 
 
-  Magasinet Liv, Caroline Rutter
Jussi skuffer ikke. Et ualmindeligt velskrevet og uomgængeligt kapitel i sagaen om de skrappe, skarpe, omsorgsfulde strissere. Stort set uden blod og grusomme detaljer … Til dig der synes, det der med nattesøvn er overvurderet.
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Bent Isager-Nielsen
Nyt pletskud fra Jussi.’Selfies’ er et værk, man gør klogt i at læse uden for mange afbrydelser. Der er nemlig mange personer, sager, begivenheder og mystiske sammenfald at holde styr på. Til gengæld får man en forrygende og stærkt underholdende oplevelse. Adler-Olsen demonstrerer endnu en gang sin helt unikke evne til at udtænke et imponerende plot med mange forskellige handlingsforløb, som udvikler sig i uventet retning både hver for sig, og som alligevel hænger sammen. Læs mere
 
 
 
 
 
-  KrummesKrummelurer.dk
Super spændende krimi/thriller, der fanger mig fra side 1.
 
 
 
 
 
-  Krimifan.dk
Selfies er først og fremmest en thriller, som vi kender den, men den er også en satire og sjældent, nok aldrig, har en krimi fået mig til at klukke så meget af grin. Også denne her gang er Jussi kommet over de 500 sider, men efter min mening, er der intet, der bare er fyld og kunne være undværet. Bogen er for mig et bevis på, at Jussi er i topform og slutningen viser os, vi har meget mere i vente. Læs mere
 
 
 
 
 
-  deungesord.dk, Anne Mette Bach Jeppesen
Jeg gik faktisk ind til bogen, uden de helt store forventninger. Jeg vidste selvfølgelig at det ville blive godt at komme ind i afdeling Q’s verden og miljø igen. Især fordi jeg er meget imponeret over forfatteren skrivemetode og færdigheder. Endnu engang levede bogen op til disse forventninger. Jeg er fortsat imponeret over, hvordan han kommer på det. Læs mere
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaelis
Her i 7. bind om sine antihelte overgår Jussi sig selv som eventyrfortællende krimijonglør.
 
 
 
 
-  krimihjerte.dk, Lone M. Knudsens
Det er en rigtig god og spændende historie. En historie hvor mange af Roses mørke sider blotlægges. Som altid er det en meget gennemarbejdet historie, det bærer historien tydeligt præg af. Plottet er godt skruet sammen og man overraskes helt til sidste side.
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Marie Louise Toksvig
Adler-Olsen.. tilbage til det, han gør bedst: At skildre smerten og kampen for at overleve magtesløsheden, når skrøbelige mennesker bliver kvast under presset – måske uden at nogen rigtig opdager det. Og så er alt trods alt ved det gamle, når først Carl Mørck og co. for alvor får noget at kæmpe for – selvfølgelig i kapløb med tiden, bizarre mord, beske skæbner, held og forstand. Det giver en ganske glimrende krimithriller. Læs mere
 
 
 
 
-  Berlingske, Merete Reinholdt
Her er fuld fart over feltet med både lun og spidsfindig humor, og det hele leveres så velsmurt, at alle kan være med.
 
 
 
 
-  Nordjyske, Lisbeth Helleskov
At Jussi Adler-Olsen kan brygge et plot, der holder, ved vi.
Litteratursiden, Arne Larsen
Danmarks ukronede krimikonge lever op til forventningerne i sin syvende krimi om folkene fra Afdeling Q. Den nye roman er ovenikøbet blandt de bedste i serien.
Bognørden, Stina Holdt
Selfies er den roman i serien, der har haft flest sidespor, det er virkelig godt udtænkt, sproget flyder og jeg var underholdt.
Bogblogger.dk, Mette Bach
Adler-Olsen er skarpere end nogensinde og plottet i Selfies er i særklasse.
Lektørudtalelse, Rikke Bruun
En kompleks krimi med mange tråde, som på fin vis samles af en storskrivende Adler-Olsen… En krimi der vil have en kæmpe efterspørgsel.
Camilla Laugesen, Bogfidusen
Jussi har her skrevet et mesterværk.
Vildmedkrimi.dk, Rebekka Andreasen
Selfies er både mørk, satirisk, tragisk/komisk, og den er pokkers god og underholdende. Endnu en væsentlig brik i det store puslespil om Carl, Assad og Rose.
Selfies
D. 6. oktober er der godt nyt til alle, der venter spændt på nyt fra Jussi Adler-Olsen om Carl Mørck, Assad og Rose. Her udkommer syvende bind i serien med titlen Selfies.
Selfies Q7
Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lange tråde ind i en mørk fortid. En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået.
Jussi, Karen og Peter
En Jussi Adler-Olsen. En Karen Thisted. En Peter Lund Madsen. Og én bil. 
Lyt og kig med i fem minutters tid på denne herlige krimisnak.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jussi Adler-Olsen
Natrium Chlorid
Carl Mørck og Afdeling Q får deres hidtil mest komplekse sag, da en række Læs mere
Syv m2 med lås
I Afdeling Q-seriens længe ventede finale er verden vendt på hovedet. De Læs mere
Vanvid - Afdeling Q spil
Vanvid er et nervepirrende og medrivende spil baseret på Afdeling Q- Læs mere
Offer 2117
Offer 2117 er ottende bind i Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q.
I Læs mere
Fasandræberne
Fasandræberne er andet bind i Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q.
Læs mere
Kvinden i buret
Kvinden i buret er første bog i Jussi Adler-Olsens populære serie om Læs mere
Marco Effekten
Marco Effekten er femte bind i Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q.
Læs mere
Den grænseløse
Den grænseløse er sjette bind i Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q.
Læs mere
Journal 64
Journal 64 er fjerde bind i Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q.
Læs mere
Flaskepost fra P
Flaskepost fra P er tredje bind i Jussi Adler-Olsens serie om Afdeling Q.
Læs mere
Og hun takkede guderne
Den danske forfatter Jussi Adler-Olsens højaktuelle og veldokumenterede Læs mere
Alfabethuset
Under 2. verdenskrig bliver to engelske piloter, James og Bryan, skudt Læs mere
Belastning...