Scener fra hjertet
Læs uddrag

Scener fra hjertet

Beata Ernman, Greta Thunberg, Malena Ernman, Svante Thunberg

Politikens Forlag
Den 16-årige svenske klimaaktivist Greta Thunberg har egenhændigt sat sig for at råbe verdens politikere op i sin kamp for at redde klimaet ved at kræve handling her og nu, og det har på rekordtid gjort hende verdensberømt. Dette er historien bag. Om en ung pige, der spurgte sig selv, hvorfor ingen gjorde noget ved klimakrisen. Og om en stærkt udfordret familie, hvor begge døtre fik alvorlige psykiske diagnoser, hvilket kom til at påvirke alt.

Med sin skolestrejke hver fredag og sine taler i bl.a. FN er Greta Thunberg fast besluttet på at ændre skæbnen for vores planet. Hun brænder så stærkt igennem med sit budskab, at tusinder og atter tusinder af andre unge verden over – herunder i Danmark – er fulgt i hendes fodspor og demonstrerer for klimaet og håbet om en fremtid.

Scener fra hjertet er en stærk personlig historie og et opråb fra Greta og hendes familie, der tacklede deres egen altopslugende krise ved at tage en endnu større krise på deres skuldre – den globale klimakrise. Bogen er skrevet i korte scener, så man læser den som en roman. Samtidig indeholder den et sammendrag af Gretas vigtigste taler, der har bevæget verdens politikere og alle os andre og for alvor sat klimaet på den internationale politiske dagsorden.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 5T 28M
ISBN: 9788740058369
Format: Download MP3
Lydbog udk. 25. May 2019
Indlæst af: Helene Egelund
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
"Scener fra hjertet" er på alle måder bevægende læsning om en familie, børn og det at give efter for at se, hvor særlige vi alle kan være - og så er bogen fremragende fortalt. En overraskelse på alle planer!
Greta Thunberg
Den 16-årige svenske klimaaktivist Greta Thunberg har egenhændigt sat sig for at råbe verdens politikere op i sin kamp for at redde klimaet ved at kræve handling her og nu, og det har på rekordtid gjort hende verdensberømt.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Beata Ernman, Greta Thunberg, Malena Ernman, Svante Thunberg
Klimabogen
Over hele verden har førende geofysikere og matematikere, oceanografer og Læs mere
Ingen er for lille til at gøre en forskel
Greta Thunberg er sin generations stemme i kampen mod klimaændringer. Dette Læs mere