Satinsvøbt skandale
Læs uddrag

Satinsvøbt skandale

Loretta Chase

North Audio Publishing
Satinsvøbt skandale er andet bind i den underholdende serie Søstrene fra Huset Noirot om tre ambitiøse søstre, der er villige til at charmere og bedåre sig til den anerkendelse i de højere kredse af regencytidens London, som deres evner og hårde arbejde rettelig fortjener. Men når man er klar til at satse hvad som helst, risikerer man også at tabe det hele. Og Noirot-søstrene må sande, at det også gælder deres hjerter.

Sophia Noirot ser muligvis ud til at være en blåøjet uskyldighed, men i virkeligheden er hun en forretningshaj, der kunne sælge sand i Sahara. Desværre er det noget mere udfordrende at overbevise Londons aristokratiske ladies om at købe de smukke rober fra Huset Noirot – særligt efter at en familieskandale for nyligt har gjort en af selskabslivets førende damer fjendtligt stemt over for de tre kjolemagere. Det vil kræve hver en tomme af Sophias talent at vende skandale til fordel for hendes og søstrenes forretning, og hendes tålmodighed bliver yderligere sat på en gevaldig prøve, da den imposante, letsindige skørtejæger, jarlen af Longmore, insisterer på at blande sig.

Den pragtfulde tamp er ude af stand til at have mere end én tanke i hovedet ad gangen – og den tanke handler primært om, hvordan han kan lokke Sophia ud af de eventyrlige gevandter, hun gør sig alverdens anstrengelser for at sælge. Men da Longmores søster – som også er Huset Noirots rigeste og mest skattede kunde – løber væk, kan Sophia ikke lade ham forkludre opsporingen af den bortløbne søster. Jagten går ind, men i selskab med den ene mand, der kan friste hende over evne, må Sophia snart indse, at begær aldrig har klædt hende så godt.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 45M
ISBN: 9788775714810
Serietitel: Søstrene fra Huset Noirot
Nummer i serien: 2
Format: Download MP3
Lydbog udk. 29. August 2023
Indlæst af: Louise Bonde
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Johnny Meier Harboe
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Loretta Chase
En hertug til Clara
Loretta Chase
Den endeløse strøm af friere, der ikke kan skue længere end hendes ( Læs mere
Fløjlsklædt fristelse
Loretta Chase
Fløjlsklædt fristelse er tredje bind i den underholdende serie Søstrene fra Læs mere
Forførende silke
Loretta Chase
Forførende silke er første bind i den underholdende serie Søstrene fra Læs mere