Sår
Læs uddrag

Sår

Sara Blædel & Mads Peder Nordbo

Politikens Forlag
Politidirektør Margrethe Dybbøls teenagedatter, Zenia, er forsvundet. Zenia har før været væk hjemmefra i dagevis for at være sammen med sine venner, men da en verserende sag om en anden forsvundet ung kvinde går ind i sin tredje uge, begynder Dybbøl at blive nervøs. Er der risiko for, at de to forsvindingssager hænger sammen?

Samtidig kaldes vicepolitiinspektør Liam Stark ud til efterforskningen af et lig, som er fundet med tydelige lågeformede sår skåret ind i huden. Dea Torp prøver at holde et par fridage med sin nye kæreste, men må til sin ærgrelse afbryde dem, da der er brug for hendes hjælp til opklaringen.

Da Dea og Liam bringes på sporet af kunstneren Monika Le Fevre, der er kendt for at skære lignende sår i levende dyr som en del af sin politiske kunst, bliver det tydeligt, at hun kan have forbindelse til både liget og Dybbøls forsvundne datter.

Efterhånden står det klart for Dybbøl, at hun ikke kender sin datter så godt, som hun troede, og optrevlingen af Zenias adfærd giver hende bange anelser …
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 6T 50M
ISBN: 9788740083552
Serietitel: Stark-serien
Nummer i serien: 2
Format: Download MP3
Lydbog udk. 12. June 2023
Indlæst af: Dan Schlosser
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Mullesbogblog(FB)
Unik læseoplevelse
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Sara Blædel & Mads Peder Nordbo
Opløst
Sara Blædel & Mads Peder Nordbo
Sommeridyllen i en lille fynsk landsby forvandles til rædsel, da en mor til Læs mere