Sandheden om sundhed
Hør uddrag

Sandheden om sundhed

Bente Klarlund Pedersen

Politikens Forlag
Afliv myterne og få sandheden

Sandheden om sundhed er en guide til et sundere liv skrevet af Danmarks førende forskere. Bogen handler om KRAM-faktoren. Har du den, så er du i biologisk forstand 14 år yngre.

KRAM står for Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Konceptet går ud på at få nogle ganske enkle rutiner i hverdagen. Når det kan være svært at holde vægten, kvitte smøgerne, drikke moderat og motionere dagligt, så skyldes det, at vi påvirkes af en lang række omstændigheder, som vi ikke er bevidste om. Men en væsentlig vej til at få succes med et sundt liv er viden.

Sandheden om sundhed bygger på viden og dokumentation tilsat sund fornuft og gode råd. Bogens kerne er de fire hovedkapitler om Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Der er særligt fokus på betydningen af kost og motion, og alle myterne bliver aflivet – for hvorfor bruge en masse penge og tid på det, der ikke virker?

I Sandheden om sundhed får du viden om, hvad der reelt er sundt og usundt, sjove anekdoter, gode eksempler og masser af tip til, hvordan du kan blive mere sund og aktiv i hverdagen.

Sandheden om sundhed er til dig, der gerne vil leve sundt, men den kan også bruges af dig, der har ansvar for at skabe rammer for andres sundhed. Og den kan bruges som led i undervisning af bl.a. læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og pædagoger.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 206
ISBN: 9788740016062
Format: ePub
E-bog Udk. 19. February 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Kamilla Bryndum Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Bente Klarlund Pedersen
Alt om sundhed
Bliv glad, sund og rask hele livet. Har du lyst til at blive klogere på Læs mere