Samlede værker
Hør uddrag

Samlede værker

Lydia Sandgren

Politikens Forlag
Samlede værker er fortællingen om Martin Berg, ejer af et mindre, skrantende forlag og fanget midt i en livskrise. Femten år tidligere forsvandt hans hustru sporløst og efterlod ham og deres to børn i et kæmpe  tomrum. Nu, i en alder af halvtreds, spekulerer han på, hvad hans samlede værker egentlig består af: det tætte venskab med billedkunstneren Gustav Becker, kærligheden til hans fraværende hustru, deres to børn, og, ikke mindst, det halvfærdige manuskript der synes at håne ham og hans ungdoms drømme.

Samlede værker er også fortællingen om Rakel, Martins datter. Midt i 20’erne vandrer hun rastløst rundt i Gøteborg, hvor der forberedes en stor retrospektiv udstilling af kunstneren og familievennen Gustav Beckers værker. Uanset hvor hun kigger hen, møder hun sin forsvundne mors ansigt på udstillingsplakaterne – den gådefulde Cecilia, den geniale kunstners muse. Da Rakel støder på et muligt spor af sin mors skæbne, vender det op og ned på alt.

Samlede værker er en dannelsesroman, et trekantsdrama og en familiekrønike. En stor fortælling om dyb kærlighed, venskaber der holder en menneskealder, om hvordan man tager form og bliver sig selv, om ansvar og svigt – over for sig selv og over for andre. På en gang en seriøs, bevægende og dybt underholdende murstensroman fra svensk litteraturs helt nye stjerne.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 704
ISBN: 9788740066821
Format: ePub
E-bog Udk. 29. marts 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Politiken , Alexander Vesterlund
Den svenske debutant Lydia Sandgren har skrevet en stærkt anbefalelsesværdig roman, der er lige så klog, som den er en sjov og perfekt parodi på det kloge. Den er stor i slaget, elementært medrivende og vil gerne læses.
Downloads