SalatTøsen - Kål hele året rundt
Hør uddrag

SalatTøsen - Kål hele året rundt

Mette Løvbom

Politikens Forlag
Hendes første bog Salattøsen – salater hele året rundt blev en kæmpemæssig bestseller, der solgte over 30.000 eksemplarer på under et år. Nu kommer SalatTøsen, med det borgerlige navn Mette Løvbom, med en ny, lækker kogebog med fokus på det supersunde kål.

Mulighederne med kål er uendelige, og Salattøsen – kål hele året rundt viser da også hvordan vi uden besvær kan blive bedre til at bruge de næringsrige grøntsager spækket med fibre, vitaminer og antioxidanter i den daglige kost.Og der er masser af inspiration at hente i de mere end 130 opskrifter med hvidkål, rødkål, grønkål, rosenkål, broccoli, blomkål, kålrabi, glaskål, savojkål og palmekål.

Mette byder ikke bare på sprøde og lette hverdagssalater, mættende måltidssalater og serveringer til de kødfrie dage, men også til højtider og til, når man er på farten. Desuden indeholder bogen supper, tærter og en helt ny palet af snacks. Under hver opskrift er der forslag til tilbehør samt gode tips.

Om arbejdet med bogen siger Mette selv:
”Der er så mange variationsmuligheder med kål, som gør den til en verdensmester blandt de grønne råvarer, der fortjener at blive hyldet. Kål kan så meget – den kan marineres, steges, bages, grilles, sauteres, syltes, fermenteres, braiseres, blancheres og dampes. Den eneste tilberedningsform, jeg ikke udsætter min kål for, er at udkoge den. Det er ikke blot et stort selvmål – det er også et tab af god smag samt af en lang række gode vitaminer og næringsstoffer!”
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 270.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
ISBN: 9788740035025
Format: 173x240
Udk. 15. September 2017
1. udgave, 6. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Lindbjerg Grafik ApS
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Lindbjerg Grafik ApS
Anmeldelser og omtale
Kantinen
Der er smag, knas og farver på tallerkenen.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Mette Løvbom
Salattøsens sunde fyldige salater
Ny bog fra Salattøsen med 100 nye mættende salater fulde af smag - til alle Læs mere
SalatTøsen
Lækker bog spækket med salater til hele året fra den utroligt populære Læs mere
SalatTøsens grønne hverdag
Ny salatbog fra Salattøsen med en perlerække af nytænkte, skønne og sunde Læs mere