SAFT
Læs uddrag
Hør uddrag

SAFT

Rene grønne vitaminer

Sarah Cadji

Politikens Forlag
Juice din egen grøntsagssaft!
 
Friske grøntsager er basis i enhver sund kost, og når du drikker dem rå, får du alle de gode vitaminer, mineraler og fibre med, som din krop behøver for at fungere optimalt.
 
Denne bog indeholder 50 sunde opskrifter på grøntsagssafter, -shots og -smoothies, du selv kan lave med din saftpresser eller slowjuicer. Alle er de fulde af helsebringende egenskaber, som du kan læse mere om i bogen. Nogle af dem indeholder kun grøntsager, andre også lidt frugt - men aldrig for meget, så du på den måde ikke risikerer at få for meget sukker.
 
SAFT - rene grønne vitaminer giver dig et sund og naturligt boost og hjælper dig med at gøre grøntsagssafter til en intregreret og helt naturlig del af din hverdag og dit sunde liv.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 100.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 136
ISBN: 9788740020915
Format: 160x210
Udk. 30. marts 2015
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Kenneth Schultz
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Oversætter: Lis Andersen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Vejle Amts Folkeblad, Henriette Ankerstjerne Hermann
Alt, hvad en ægte juicers hjerte begærer.
madforlivet.dk, Anette Harbech Olesen
Saft, rene, grønne vitaminer er en inspirerende lille bog, skrevet af Sarah Cadji. Det er en saftpresningens ABC, der er sprængfyldt med delikate, velsmagende og super lækre opskrifter på friskpressede safter. Bogens mange spændende opskrifter er garneret med smukke og indbydende billeder, så har du lyst til at få gang i saftpresseren og til at drikke dine grønsager, så byder bogen på såvel viden som inspiration. Det er en rigtig dejlig lille bog til en yderst fornuftig pris, som jeg selv anvender flittigt, når der skal nye grønsgssafter på programmet. Derfor en stor og varm anbefaling. Læs mere
Downloads