S.E.C.R.E.T 2 - Shared
Hør uddrag

S.E.C.R.E.T 2 - Shared

Det hemmelig selskab

L. Marie Adeline

Politikens Forlag
Den hotte og længe ventede efterfølger til den erotiske sensation S.E.C.R.E.T., hvor kvinders seksuelle fantasier bliver til virkelighed.

Cassie Robichaud slikker stadig sårene efter bruddet med Will, hendes chef og elsker, og kaster sig derfor over sine ydelser i S.E.C.R.E.T., den mystiske organisation, der har forandret hende for evigt ved at gøre hendes dybeste seksuelle fantasier til virkelighed. Nu er det blevet hendes tur til at hjælpe gruppens nyeste medlem, Dauphine Mason, med at rekruttere mænd, der skal udleve endnu et sæt fantasier.

Dauphine er 31 år og driver en second hand-tøjforretning i New Orleans. Hun er meget fascineret af en lokal rockstjerne, Mark Drury, men er for genert til at forfølge sin lyst til ham. Hun søger derfor assistance hos S.E.C.R.E.T. for at genfinde sin indre seksuelle flamme og sin tro på mænd. Mens Cassie er bekymret for, om hun og Will finder sammen igen, bliver hun inspireret af sin hjælp til og sit samarbejde med Dauphine i S.E.C.R.E.T. Begge kvinder balancerer knivskarpt mellem følelser og lidenskab, mens de hver især håber at finde det, de drømmer om, i livet og i kærligheden.

S.E.C.R.E.T. Shared (2013) er et romantisk og seksuelt nyt eventyr i en af tidens største nye erotiske serier.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
ISBN: 9788740014037
Serietitel: S.E.C.R.E.T-serien
Nummer i serien: 2
Format: ePub
E-bog Udk. 05. November 2013
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Oversætter: Do Windfeld Sabroe
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af L. Marie Adeline
S.E.C.R.E.T.
S.E.C.R.E.T. er en æggende, befriende og følelsesmæssigt stærk verden, Læs mere