Rombogen
Hør uddrag

Rombogen

Mads Heitmann, Rasmus Brøchner Hansen

Politikens Forlag
Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og rom er på rekordtid blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme.
 
Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og så er en god flaske rom gået hen og blevet en oplagt gaveide.
 
ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, der fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik.

De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper.

Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740026894
Format: ePub
E-bog Udk. 29. September 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
ROMbogen - en introduktion
Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og rom er på rekordtid blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Se den ny ROMbog her.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Mads Heitmann, Rasmus Brøchner Hansen
Caribisk rom
Caribien er centrum for verdens romproduktion, og det er på de caribiske Læs mere