Røver
Hør uddrag

Røver

Peter Sloth, Steffen Andersen

Ekstra Bladets Forlag
Hovedmanden bag danmarkshistoriens største kup, Steffen Andersen, afslører for første gang insiderhistorien om, hvordan røveriet blev planlagt – og om, hvor udbyttet på 70 mio. kr. blev af. 
 
Steffen Andersen, der har bokset seks kampe som professionel, kunne være endt som en sportsstjerne på niveau med sin bedste ven, Mikkel Kessler. I stedet valgte han en anden vej. Måske fordi han – som der står tatoveret på hans kraveben – kommer fra bunden af slummen. Hans opvækst var fyldt med sociale svigt. Som dreng rapsede han i Netto – og som 30-årig blev han hovedmand bag danmarkshistoriens største røveri, da han sammen med flere medgerningsmænd slap af sted med ca. 70 mio. kr. fra Dansk Værdihåndtering. Det gigantiske kup var kulminationen på Steffen Andersens forbryderkarriere. Udbyttet skulle have sikret ham økonomisk for livstid. I stedet endte han igen bag de tremmer, han har været indespærret bag det meste af sit voksenliv.

Hidtil har Steffen Andersen nægtet at udtale sig, men nu åbner han op og fortæller for første gang om planlægningen og udførelsen af det store kup, der kunne være endt i en massakre mellem de Kalashnikov-bevæbnede røvere og et våbenmæssigt underlegent politikorps. Røver – Hovedmanden bag danmarkshistoriens største kup er samtidig Steffen Andersens øjenvidneberetning fra et fængselsvæsen og en kriminel underverden, som de færreste stifter bekendtskab med. En underverden, som Steffen Andersen nu kæmper for at lægge bag sig.

Millionerne fra kuppet er brugt op, fængselsdommen er afsonet, og han er i dag i rehabilitering for at begynde forfra. Alt for mange år er blevet spildt på kriminalitet, og han håber, at hans historie kan være med til at afholde andre fra at ødelægge deres liv, sådan som han har ødelagt sit.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 100
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740022889
Format: 151x226
Udk. 30. September 2015
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Wrong Studio
Fotograf: Nikolai Linares, POLFOTO
Forlag: Ekstra Bladets Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Anmeldelser og omtale
Bogsyn.dk, Finn Byrgesen
Her er tale om en bog fyldt med fart, spænding, klasse og indsigt, skrevet i et meget kontant og bramfrit sprog. Og den er altså skrevet af et menneske, der kan både interviewe og skrive. DET er umådelig flot arbejde.
Røver
Hovedmanden bag danmarkshistoriens største kup, Steffen Andersen, afslører for første gang insiderhistorien om, hvordan røveriet blev planlagt – og om, hvor udbyttet på 70 mio. kr. blev af. 
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Peter Sloth, Steffen Andersen
Løvehjerte
I "Løvehjerte" inviterer FC Københavns succesrige træner, Ståle Solbakken, Læs mere