RODHAM
Læs uddrag

RODHAM

Curtis Sittenfeld

Hr. Ferdinand
I 1971 er Hillary Rodham fra Chicago en ung kvinde med en lovende fremtid: Life Magazine dækker hendes afgangstale fra det prestigiøse Wellesley College, hun starter på Yale og er frontkvinde i bevægelsen for kvinders rettigheder. Og så møder hun Bill Clinton. En smuk og karismatisk fyr fra Sydstaterne, der som hun studerer jura. Bill lægger allerede planer for sin politiske karriere. De bliver kærester, og oplever en dyb samhørighed både intellektuelt, fysisk og følelsesmæssigt.  Men da Bill frier til hende, siger Hillary kategorisk nej.  Hvad ville der være sket for dem begge, for USA og for verden, hvis Hillary Rodham virkelig havde afvist Bill Clinton?

Rodham er en fiktiv og forrygende fortælling om en kvinde, vi alle synes vi kender. Med et skarpt og varmt blik udforsker Curtis Sittenfeld ensomheden, jernviljen og de smertelige kompromisser i Hillarys jagt på den politiske magt i en verden styret af mænd.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 14T 34M
ISBN: 9788740067149
Format: Download MP3
Lydbog udk. 14. October 2020
Indlæst af: Ellen Hillingsø
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Anders Juel Michelsen
Anmeldelser og omtale
Bogsyn.dk
Det er en meget fin, varm og begavet roman, der distancerer sig med lysår over standardiserede kærlighedsromaner. Vi har at gøre med noget intelligent og et materiale, der beskriver, at hun i hvert fald sagtens kunne være kommet rigtig, rigtig langt uden Bill - og indikerer på forskellig måde, at det ikke er sikkert, at Bill ville kunne have klaret det uden hende. Læs mere
Downloads