Myte: Mættet fedt i kød, æg og smør giver hjertekarsygdomme og diabetes. Fakta: Mættet fedt i kød, æg og smør er sundt.
Til gengæld er det et overforbrug af raffinerede kulhydrater, primært i form af kornprodukter, som bidrager til hjertekarsygdomme, diabetes og overvægt hos den almindelige dansker. Med denne nye, grundlæggende viden, som du kan læse alt om i den nye bog fra professor Arne Astrup og sundhedsguruerne Thomas Rode og Thilde Maarbjerg, kan du blive sundere end nogensinde.
Du og din familie får også velvære i form af opskrifter på perfekt afbalancerede
kødretter, sunde fiske- og skaldyrsmåltider og ægte (optimale) vildtretter - mad med æg, nødder og sundt fedt i form af olivenolie, rapsolie, smør og kokosolie. Alt samme serveret med de lækreste grøntsagsretter som fx broccoli med spinat, æble og persille eller gulerod med macadamianødder.
Spis efter bogens principper og opskrifter og:
tab dig
få stabilt blodsukker
få forbedret din insulinfølsomhed
nedsæt din risiko for diabetes 2
boost dine naturlige væksthormoner, så din krop holder sig ung
Du får også veldokumenterede fakta på, hvorfor netop denne mad er den mest optimale at spise. Så nyd de 80 lækre opskrifter, der tager udgangspunkt i årstiden og nordiske råvarer af god kvalitet.
Læs mere
Vælg udgave:
e-bog (epub)
Se flere forhandlere
DKK 129
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740024234
Format: ePub
E-bog Udk. 01. June 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Mikkel Adsbøl
Forlag: Politikens Forlag