Rige menneskers problemer
Hør uddrag

Rige menneskers problemer

Kevin Kwan

Hr. Ferdinand
Da Nicholas Young finder ud af, at hans bedstemor Su Yi ligger for døden, skynder han sig til sit barndomshjem Tyersall Park i Singapore for at være ved hendes side. Men han er ikke alene. Hele Shang-Young-klanen er der for at kappes til sidste blå blodsdråbe om matriarkens formue og smukke besiddelser.

Fra Manila til Suluhavet, fra en kidnapning på en af Hong Kongs fornemmeste privatskoler til et overraskende frieri foran et indisk palads bliver det tydeligt, at kun én ting er større end stenrige menneskers formuer: Deres problemer.
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 448
ISBN: 9788740055436
Format: ePub
E-bog Udk. 30. April 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Siri Ranva Hjelm Jacobsen
Anmeldelser og omtale
Midthimmerlands Folkeblad, Lars Lundsgaardvig
En særdeles fin, substantiel, humoristisk, sørgelig og overraskende afslutning på trilogien … Trilogien hedder ’Crazy Rich Asians’, og der er bestemt mange skøre, rige asiater blandt karaktererne i Kevin Kwans farvestrålende, velkomponerede og særdeles forskelligartede persongalleri, som der tydeligvis er lagt mange kræfter og meget energi i. Læs mere
 
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset
Underholdende, syret, sjov og dramatisk. Den indeholder alt, hvad en god sæbeopera burde indeholde … Jeg har grint, grædt og haft en fest med disse virkelig skøre og finurlige personer i alle tre bind.
 
 
 
 
 
 
-  Sidses Bogreol
En af de skønneste, skøreste, vildeste og mest fantastiske bogserier, jeg nogensinde har læst … Denne her bog er virkelig det perfekte punktum på en helt fantastisk trilogi!
 
 
 
 
-  Superheltemor.dk
Den her trilogi er noget så fængende … Bøgerne er forrygende morsomme, absurde og fascinerende, og jeg har slugt dem alle tre.
RandiGlensbo.dk
Fuldstændig lige så underholdende som de to første bøger i trilogien. Der er ikke sparet på noget. Grænserne for, hvor vildt det hele kan blive, flytter sig hele tiden. Hele historien om de Crazy Rich Asians slutter med manér, og som læser er man blevet en festlig og fornøjelig læseoplevelse rigere.
 
 
 
 
 
 
-  HomeByBianca.dk
Underholdning fra start til slut.
 
 
 
 
 
-  Søndag, Dorthe Liljensøe
”Herlig afslutning, hvor der (heldigvis) ikke bliver rykket meget ved persongalleriets karakterer − hverken de gode eller de ondes, så underholdningsværdien er i top. Forrygende afslutning, der byder på drama, romantik og masser af humor.”
 
 
 
 
 
-  Cats, Books and Coffee
Et brag af en afslutning … Kevin Kwan har gjort det igen! I et endnu et meget underholdende og dramatisk kapitel i den episke fortælling, lader han læserne indsvøbe i intriger og uventede plot tvists … Det er hylende morsomt … Der er lidt mere dybde i dette bind, hvor vi lærer meget mere om Su Yis ungdom og tiden under Anden Verdenskrig. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogtanken.dk
Kevin Kwan lukker og slukker med et brag. Der er i vanlig stil ikke sparet på hverken drama eller humor, og så flyder det naturligvis med penge! … Jeg er fuldstændig solgt til den her trilogi … Et fuldent univers med en perlerække af originaler og sjove indslag.
 
 
 
 
-  Hyggelitt.dk
En sprudlende fortælling … Hvor er jeg trist over at være færdig med ‘Crazy Rich Asians’-trilogien, som er et humoristisk og underholdende portræt af Asiens overklasse.
Litteratursiden.dk, Monica Severin
Sikke en afslutning på en virkelig underholdende trilogi! … Som i de to foregående bøger er der ikke sparet på noget, når det gælder farverige og festlige beskrivelser af familiens mere eller mindre excentriske medlemmer samt overfloden af rigdom … Jeg kommer til at savne de skøre rige kinesere med alle deres excentriciteter. Læs mere
Dansk BiblioteksCenter
Romanserien om de vanvittigt rige asiater slutter med et ondt festfyrværkeri af skilsmisseopgør, arvestrid og andre skønne skandaler … At denne trilogi er så underholdende, skyldes især den milde satire, der flyder ud over intrigerne, skandalerne, maden, roberne og ikke mindst temperamenterne.
Frk. Litteratur
En fænomenal læseoplevelse … Kevin Kwan har skabt nogle fantastiske karakter og en vidunderlig historie, og jeg har allerede lyst til at genlæse trilogien for at være sammen med karaktererne igen.
Skrivforlivet.dk
Ligeså velskrevet, smittende, spændende og lattermild som dens forgængere … Det er farverigt, levende og underholdende hele vejen igennem, en historie som er nemt overkommelig og let læst … Perfekt til en strandtur.
Liebhaverboligen
Super god sommerferielæsning. Bøgerne er velskrevet, underholdende og med god handling … Fyldt med kærlighed, intriger og et sjovt indblik i en kultur, langt anderledes end hvad vi kender fra Danmark.
Bogblogger.dk
En helt igennem syret og sjov læseoplevelse ... Det er virkelig imponerende så højt et underholdningsniveau, Kevin Kwan har formået at holde hele Crazy Rich Asians-trilogien på. Trods sine over 1400 sider tilsammen er bøgerne så gennemarbejdede og med så mange konspiratoriske historier, at alle tre bøger er lige fantastiske. Bøgerne kan læses af alle uanset alder. Hvem har ikke brug for et hurtigt fix af morsomme excentriske rige menneskers problemer i en triviel hverdag? Du må endelig ikke gå glip af disse bøger. Læs mere
Bookeater.dk
En formidabel rejse ind i de rige asiaters liv … En serie, som kan anbefales til de af jer, der mangler en sommerferieserie og et godt grin.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Kevin Kwan
Millionæren fra Singapore
Da Rachel Chu og Nicholas Young falder for hinanden i New York, ved hun Læs mere
Den kinesiske forlovelse
I morgen skal Rachel Chu giftes, og hun burde være ekstatisk. Alt er som i Læs mere