Renée - At finde hjem
Læs uddrag

Renée - At finde hjem

Andreas Fugl Thøgersen, Karla Inc.

Politikens Forlag
Den første store biografi om den kendte psykolog og børnebogsforfatter og en af verdens første supermodeller. Renée Toft Simonsen har levet et liv ud over det sædvanlige. Nu fortæller hun for første gang fuldstændig åbent om hele sin tilværelse. Om barndommens truende landskaber i Randers og Aarhus, om at gøre supermodelkarriere i 1980'ernes dekadente New York City, og om livet derefter, som psykolog, børnebogsforfatter og mor.

Det er blevet til en vild og rørende fortælling om først sent i livet at finde ud af, hvem man egentlig er, om at være kvinde, og om at insistere på det ordentlige og poetiske i os alle. På trods. For inde bag alle anekdoterne om stjerner og stoffer, catwalks og karrierevalg, skilsmisser og sex, mænd og millioner, er den genkendelige kerne i Renée Toft Simonsens livshistorie altid at være fanget mellem angst og kærlighed. På den ene side, den grundlæggende usikkerhed, der er rodfæstet dybt i hende. På den anden side, et ønske om at leve fuldt ud. I bogen medvirker en række af de personer, der er og har været tættest på Renée Toft Simonsen, blandt andre ekskæresten John Taylor fra popgruppen Duran Duran, modelverdenens grand old lady, Eileen Ford, eksmanden og faderen til to af hendes børn, Kristian Sandvad, hendes forældre og søstre og ikke mindst ægtefællen gennem snart 15 år, Thomas Helmig. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 7M
ISBN: 9788740021257
Format: Download MP3
Lydbog udk. 12. January 2015
Indlæst af: Ellen Hillingsø
Fotograf: All Over Press Denmark, Henrik Saxgren, Jakob Mark, Leif Nygaard, Morten Bjarnhof, Steen Brogaard ApS, Steen Evald, Sunwrap.Dk
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Torsten Høgh Rasmussen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Femina, Julie Lahme
Den er velskrevet og usentimental, og en bog, man ikke glemmer, fordi den er ærlig, hudløs og smuk.
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Pernille Rosenkrantz-Theil
Bogen fortæller så levende om Renées barndom og ungdom, familie- og kærlighedsliv, at den snildt kunne forveksles med en familiekrønike fra bibliotekets skønlitterære afdeling.
 
 
 
 
-  Politiken, Karen Dich
Vittig, vís og veloplagt inviterer Renée Toft Simonsen indenfor i et liv fyldt med svigt og angst, men også med utrolig megen kærlighed.
Weekendavisen, Nanna Goul
En bevægende, reflekteret og selvkritisk beretning om en aarhusiansk, feministisk supermodel, der hellere vil læse bøger, være mor og kvæle øl end at fise rundt i stiletter.
Horsens Folkeblad, Maria Bruun Fanø
Bogen er skildret på en fascinerende måde og medrivende måde, og bagefter følte jeg mig beriget og meget mere vild med Renée Toft Simonsen.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Andreas Fugl Thøgersen, Karla Inc.
Ulla Terkelsen
Ulla Terkelsen er en legende i dansk journalistik. Siden 1960´erne har Læs mere
Dømt til frihed
Karla Inc.
Johanne og Liv mødes tilfældigt en nat i toget mod Århus. Johannes bedste Læs mere
Dorph
Dorph - historier fra den anden side handler om al den larm, Jes Dorph- Læs mere
Simon Spies
Simon Spies var en original, der med sit vældige liv fremtvinger Læs mere